КАК МОЖАХА????
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- didkobanditko
- Автомобил:
- Двигател:
КАК МОЖАХА????
Как да ви e*a майката ми разкъртват колата заради един шибан фар?????Снощи някой ми е откраднал преден десен фар.Досещате се щом е Golf 3 на каква кола ще се сложи.Ако е някой от форума и чете това в момента да бъде така любезен да го върне,защото фара е маркиран и има други отличителни белези,които ако аз позная няма да е във форма да кара кола повече и да прави каквото и ще да било.Ако пък някой може с нещо да помпогне да пише!Фара е Hella!!!!
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- didkobanditko
- Автомобил:
- Двигател:
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- martinpetrov
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И да викаме, и да псуваме, и да се ядосваме - все тая. Нищо не може да се направи. И да го хванеш да го биеш - утре пак ще е при друга кола (с това не казвам, че един як бой би му бил излишен
).
На мен пък онзи ден някакъв пишлегар ми издраскал колата открай докрай с ключ (или пирон). И ми отвил капачките на винтилите на джантите
Е, попсувах и аз, разпитах из квартала дали някой нещо не е видял, но.. нищо. Все пак като се замислиш - тия хора господ си ги е наказал по рождение. Дали ще е наркоман, който живее за поредната доза и няма бял ден в живота, или ще е както в моя случай някой злобар (на тия пък живота им го връща в пъти - когато го набутваш на останлите, останалите ти го набутват десеторно), все е мизерник и нещастник. Така че няма смисъл да си късаш нервите.

На мен пък онзи ден някакъв пишлегар ми издраскал колата открай докрай с ключ (или пирон). И ми отвил капачките на винтилите на джантите

Е, попсувах и аз, разпитах из квартала дали някой нещо не е видял, но.. нищо. Все пак като се замислиш - тия хора господ си ги е наказал по рождение. Дали ще е наркоман, който живее за поредната доза и няма бял ден в живота, или ще е както в моя случай някой злобар (на тия пък живота им го връща в пъти - когато го набутваш на останлите, останалите ти го набутват десеторно), все е мизерник и нещастник. Така че няма смисъл да си късаш нервите.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”