Пет причини, поради които жените нямат желание за секс

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Пет 06 юли 2007 13:55

Всеки мъж се е сблъсквал с обяснението „Не тази вечер, боли ме главата“. Има случаи, в които това „главоболие“ може да продължи с месеци и интимният ви живот просто да замре.

Съвсем логично е вие да започнете да се притеснявате и да си задавате някои въпроси. Преди в главата ви да са се развили какви ли не сценарии, да сте вдигнали скандал на нежната си половинка или, още по-лошо, да потърсите утеха в чужди обятия, вижте петте най-вероятни причини за липса на интерес към интимности на вашата половинка.

Месечно неразположение
Не говорим за седмицата, в която жена ви е възпрепятствана „технически“ да прави секс. Седмицата преди това женските хормони скачат нагоре-надолу със страшна сила.

Освен това жените се чувстват подути, гърдите ги болят, често имат няколко пъпчици на лицето, които те смята за огромни чудовищни образувания- с една дума- никак не са настроени за секс.

Една кратка справка в календара ще ви успокои и отново ще се възцари безоблачно щастие.

Рутина

С времето двама души свикват дотолкова един с друг, че няма с какво да се изненадат. Еднаквите пози, еднаквия начин, по който си искате, всичко това води до охлаждане на страстта, не само при жените, при мъжете също.

Припомнете си колко по-изобретателни бяхте в началото на връзката си. Как се стараехте повече да й се харесате, тя на вас също.

Включете в действие фантазията си, изненадайте половинката си с нещо ново. Имайте предвид, че не само мъжете харесват секси дрехи. Жените също се влияят от това как изглежда мъжа до тях.

Разочарование

Може начинът, по който правите любов, да не е харесвал никога на жената до вас, но тя да не е имала смелост да ви каже до сега.

Проявете тактичност и елегантно разберете какви са нейните нужди, все пак в леглото сте двама.

Освен това, нуждите на жените в леглото се променят с времето. Ако нещо я е задоволявало на 25, не означава, че същото нещо „ще работи“ и когато е на 35. говорете- това е единственият начин да решите проблемите в леглото.

Проблеми в работата

Една нервна и претрупана с работа жена не мисли за секс. Проблемите в работата и грижата за дома понякога са толкова обсебващи, че единствената мисъл, с която жената се приближава към леглото е как най-сетне ще се отпусне и ще си почине.

Ако говорите повече с жена си, ще сте и повече „ в час“ с нейните проблеми. Опитайте се да я успокоите, помогнете й малко в домакинската работа, тя ще ви се отблагодари подобаващо.

Любовник

Това е последната и най-сериозна причина. За това как да разберете дали жена ви си има любовник или не, няма точни правила. Вие сам най-добре можете да усетите дали има нещо.

Ако имате неопровержими доказателства, че жена ви ви изневерява, постъпете цивилизовано и поговорете за това с нея.

Жените рядко изневеряват „ за спорта“. Щом се е обърнала към друг, значи търси нещо, което не намира във вас.

Ако искате да запазите връзката си, обсъдете положителните и отрицателните качества на всеки от вас и направете взаимни компромис.

В противен случай, се разделете като приятели и потърсете щастието на друго място.

P.S. Дано никога не го почувствам в/у себе си , че направо раздяла ....
http://www.az-jenata.com/index.php?page ... e&aid=1761

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Пет 06 юли 2007 15:46

Абе колега днес като ти чета темите - да не си се разгонил нещо? :D

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Пет 06 юли 2007 15:51

hristian37 написа:Абе колега днес като ти чета темите - да не си се разгонил нещо? :D

:lol Яко баце ! Friday

Потребителски аватар
golfieta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfieta » Съб 07 юли 2007 11:33

Мда това е интересно четиво наистина и полезно и за двата пола

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 07 юли 2007 15:34

Тук жените трябва да се изкажат :twisted:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Съб 07 юли 2007 15:43

Интересно инфо

Казваш и следното: Че те лепим по пич*ка :!: Е няма как да ти откаже :!: :D

Потребителски аватар
Dessi
русият голф
Автомобил: VW Golf 2002
Двигател: 1.9 TDI ASZ
Контакти:

Мнениеот Dessi » Пон 09 юли 2007 10:18

Малко се отклонявам от темата но...За мен най-важното в една връзка,особено дългогодишна е на първо място уважението и доверието.За да върви всичко наред трябва да се споделя (хубаво или лошо).Разнообразието-зваете какво имам предвид.На кратко казано доверие,споделяне,разнообразие!!!

За да няма :jerk - от време на време да има :029:- :070: - :016: и всичко ще бъде :025: -:hug

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 09 юли 2007 10:24

да се изкажат дамите :039:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 09 юли 2007 10:30

Даскала™ написа:Тук жените трябва да се изкажат :twisted:

Мдаа ...За мен това е пълна глупост. Изглежда съм прекалено млада, луда и влюбена , за да имам причина за такова нещо. Тея жени които нямат желание за секс са или болни..или не ги задоволяват..или са прекалено остарели и погълнати от напрегнатото ежедневие.:D

Madj0 написа:Пет причини, поради които жените нямат желание за секс

Единствената причина за жените , които нямат желание за секс е мъжкият фактор ( Слава богу при мен всичко е наред :twisted: )

Потребителски аватар
Dessi
русият голф
Контакти:

Мнениеот Dessi » Пон 09 юли 2007 10:35

:applause:

Последна промяна от Dessi на Пон 09 юли 2007 10:44, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Пон 09 юли 2007 10:36

VW-fenka написа:... Тея жени които нямат желание за секс са или болни..или не ги задоволяват..или са прекалено остарели и погълнати от напрегнатото ежедневие.:D

Yes :kef:

Потребителски аватар
Dessi
русият голф
Контакти:

Мнениеот Dessi » Пон 09 юли 2007 10:43

VW-fenka написа:
Даскала™ написа:Тук жените трябва да се изкажат :twisted:

Мдаа ...За мен това е пълна глупост. Изглежда съм прекалено млада, луда и влюбена , за да имам причина за такова нещо. Тея жени които нямат желание за секс са или болни..или не ги задоволяват..или са прекалено остарели и погълнати от напрегнатото ежедневие.:D

Madj0 написа:Пет причини, поради които жените нямат желание за секс

Единствената причина за жените , които нямат желание за секс е мъжкият фактор ( Слава богу при мен всичко е наред :twisted: )

:applause:

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Пон 09 юли 2007 10:46

Чувал съм, че една жена си мисли за друго освен за секс, само когато я гони бясно куче и тя бяга по въжен мост.

Потребителски аватар
DOHC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOHC » Пон 09 юли 2007 11:04

VW-fenka написа:Единствената причина за жените , които нямат желание за секс е мъжкият фактор ( Слава богу при мен всичко е наред :twisted: )

Тоест?

imedarov написа:Чувал съм, че една жена си мисли за друго освен за секс, само когато я гони бясно куче и тя бяга по въжен мост.

:shock Леле представи си при мъжете какво е положението...

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 09 юли 2007 11:05

DOHC написа:
VW-fenka написа:Единствената причина за жените , които нямат желание за секс е мъжкият фактор ( Слава богу при мен всичко е наред :twisted: )

Тоест?
...
че някой не стават за тая работа

Върни се в “ОФФ-Топик - други”