http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1392
Това е телефона който съм си харесъл ще го взимам от една промоция на Мтел и имам 2 въпроса.
1. Може ли вместо да с правя нов договор просто да продължа стария с една година ?
2. Някой има ли наблюдения над този телефон че все пак е 2007 година модел да няма някакъв сериозен проблем с него ???
Телефон. Мнения. Въпрос ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Ето едно ревю->.
http://www.mobile-review.com/review/alcatel-c825.shtml
За 250 лв. какво му търсиш...досега съм имал само Сони Ериксони,но познавам поне двама с ОТ310 които твърдят че телефоните са бетон.
http://www.mobile-review.com/review/alcatel-c825.shtml
За 250 лв. какво му търсиш...досега съм имал само Сони Ериксони,но познавам поне двама с ОТ310 които твърдят че телефоните са бетон.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
deluX написа:FELIPE написа:За 250 лв.(1ГБ карта+5 години гаранция) надали можеш да вземеш нещо по-добро...ако нямаш повече финанси скачай.
По тази причина искам да го вземаимам 2 алкатела единия е от 98 година само батерия съм сменил а сегашния ми тел също е алкател

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
По въпрос 1. могат да ти отговорят във всеки "бизнес-център" (май така им се казваше - офис, представителство, и т.н.) на въпросната фирма. Мисля, че може да се продължи договора ти, без да се пише нов, но не знам дали ще може да е за 1 година. Ако държиш да получиш отговор от човек във форума, пиши едно лично съобщение на moleo - той работи в точно такъв офис на Мтел, добър и услужлив е, особено за съфорумци (поне моето впечатление е такова).
Относно въпрос 2., едва ли ще има много хора с такъв телефон, за да споделят някакви впечатления. Моят първи телефон беше Alcatel OT302 - купих си го през 2001 година, и все още работи безпроблемно при новия си собственик (единствено батерията е сменяна). Но няма гаранция че качеството на телефоните, произведени днес (тази година) е същото като преди 6-7 години - това важи с пълна сила за почти всички марки. Между другото Alcatel е водещ производител на телекомуникационно оборудване. Но дали могат да правят толкова добре и мобилни телефони ? Може би ще ни отговориш ако си вземеш такъв. Не съм много запознат с пазара на мобилни телефони, но мисля че малко произодители предлагат 5 (пет) години гаранция. Още повече и на такава цена. Парите са твои - решението също.
Относно въпрос 2., едва ли ще има много хора с такъв телефон, за да споделят някакви впечатления. Моят първи телефон беше Alcatel OT302 - купих си го през 2001 година, и все още работи безпроблемно при новия си собственик (единствено батерията е сменяна). Но няма гаранция че качеството на телефоните, произведени днес (тази година) е същото като преди 6-7 години - това важи с пълна сила за почти всички марки. Между другото Alcatel е водещ производител на телекомуникационно оборудване. Но дали могат да правят толкова добре и мобилни телефони ? Може би ще ни отговориш ако си вземеш такъв. Не съм много запознат с пазара на мобилни телефони, но мисля че малко произодители предлагат 5 (пет) години гаранция. Още повече и на такава цена. Парите са твои - решението също.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”