... някой от тия наркоманчета... майкоооо.... ще го лежа.... ПИСНА МИ вече.... Ще го сътворя така, че да бъде за нарицание на другите... А е пипнал, а съм му изпоторшил крайниците... Ще го остава с чуканчета... да не може даже на съ бърка в носа....
Мое ли задари един касетофон ( по сред бял ден да го шибандура), да разбие стъклото на колата бе?
Напушл съм се като тиква... Ще пребия някой и ХИЧ не ме интересува дали е виновен или не е - аз да го утрепя, па той после да обеснява защо е минавал по оня периметър около колата...
Ни Каско, ни нищо не ги спира вече бе!
САМО веднъж да добарам...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
reinhard написа:Ебати мизерията дето цари...всеки ден колега се оплаква.......няма оправия ей
Няма ,няма-от 3 месеца карам без лайстни на вратите-крадат ми ги 2 пъти ,не мога да си купя музика от страх да не я разбият-даже смятам да махна и касетофончето -да не се объркат и да счупят джам.Не ни стигат крадците ами и завистници и злобари са ни главата.В съседен блок една новичка астра снощи са я направили на гъз -колата направо е за пребоядисване-вероятно е драскано с пирон-включително и стъклата....
Полудявам вече в тая държава ей!
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
scuba написа:4oroi4o написа:.. Ако искаш им правим засада и
Бате.... тва става в Надежда.... Дето си мислех че всички хора са мои... Познавам половината квартал и всички пипачи... И тъкмо мен ме полазиха... Аз ще го намеря тоя... ама....
хахаха
пълно е с гастрольори
точно в тая надежда нема минутка спокойствие
за кво плащам по 35 кинта на месец платен паркинг
за кво живея на село
апропо нема пребиваш никой щото лошо
аз ще пребия някой
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
teddymc написа:колега казвай и да се събираме, че и аз уж ги познавам, ама два пъти за осем дни не се издържа -имам хубава щанга за ръчичките им.
E кво да се събираме... Верно че има приходящи в квартала... Ще пообиколя заложните къщи да го потърся... Ще питам тук-там... Дано го намеря наркоманчето...
Преди няколко седмици заминаха лайсните... сега касетофона... Преди няколко години Мантата я бяха раскостили за 1 вечер... Абе има Господ.. Все ще набарам някой
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:4oroi4o написа:.. Ако искаш им правим засада и
Бате.... тва става в Надежда.... Дето си мислех че всички хора са мои... Познавам половината квартал и всички пипачи... И тъкмо мен ме полазиха... Аз ще го намеря тоя... ама....
скубич ако има нещо звънкай по цял ден се чудя кво да прая.. ако ще те пребират поне да дода да си говорим

Върни се в “ОФФ-Топик - други”