Уж в европата ама не баш... Аман от малки търговцииии

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Уж в европата ама не баш... Аман от малки търговцииии

Мнениеот Jogo_1 » Пон 09 юли 2007 19:43

Не вярвах, че може да ми се случи но ей на...

Та така да си излея, мъката...

Стягам си семейно гнездо /нетърпелив съм да се нанеса че тоз ремонт вече 4-ри месеца станаха/ всичко е готово и си чакам с най - нетърпеливо новата спалня поръчана на 11 юни таз година с обещанието за май късен монтаж на 30 юни. Да ама не, са казали хората става 30-ти позвъняване от фирмата няма, обаждам се аз да питам какво се случва и съответно отговор спаляната е готова, но матрака не е ???? Съвсем нормално питам кога ще се случат нещата да я монтират ами другата седмица е отговора , Е да ама не... минава тази седмица в сряда беше звънала жената да пита /бяха обещали за петък/. Звъня си днес аз, защото при посещение в магазина не беше отворен и от среща ми вдига една девойка тип продавачката и при въпроса ми какво се случва отговора беше, спалнята е готова и матрака е тука но не е ясно кага ще се монтират, защотото сме извън града, на което аз я попитах до сряда ще ме монтират или да си търся друга спалня, отговора беше трябва да питам колегата /май е шефа/, След две мин се звъни от същия тел и някъв бесен селянин /демек шефа/ квичи да не съм се правел на отворен, че щом е казал, ще я монтират а кога точно си е негова работа и не е важно????? Както и да е затворих му , защото стана ясно, че спалня от таз дупка няма да взема.

Та така имаме си предварително сключен договор, с упомената цена, колко капаро съм дал и кога точно трябва да е извършен монтажа.

Утре ще си изгубя половината ден да пусна няколко жалби насам натам /данъчно и ктзп и още каквото ми дойде на акъл , предлагайте де/, ще мина през един познат адвокат да видим какво може да им се спретне и така...

Към колегите от Плевен и региона търся къде да си поръчам спалня с ракла по даден от мен размер :) Ако имате познати казвайте на ЛС.

Забравих да спомена злополучния фалитко /щом така се държи с клиентите нямам какво да му се случи друго/ ЕТ "МИРОСЛАВ ДИМИТРОВ - МИРОСЛАВЯНИ" намира се в Плевен ул. Данайл Попов 4 /в началото на пробива/ :)

Офф олекна ми :)

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Пон 09 юли 2007 19:47

Скочи до Ловеч, хем не е далече, има доста мебелни фирми.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пон 09 юли 2007 19:49

Мой съвет приглатни капарото защото много нерви излишни ще потрошиш със жалби адвокати абе сложна процедура.

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Пон 09 юли 2007 19:59

sashobas написа:Мой съвет приглатни капарото защото много нерви излишни ще потрошиш със жалби адвокати абе сложна процедура.

Как така ще си остави капарото - тия пари да не се берат по клоните - щом има договор и там има дати, цени и т.н. може яко да ги насоли тия търгашчета. Нямам думи просто - тая спалня се прави за норматив, при добро желание се прави за 2 дена...... :a boi de

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Пон 09 юли 2007 20:11

Честно казано не ми е за капарото 160 лв , не е сумата която ще ме обърне /е не че ми е приятно де ама...ще го преживея/ но отношението ме подразни и за това съм се заял, с адвоката и остатъчни разходи найстина ще скочат нещата но искам да е на моята... :)

p.s Спечелих дело срещу данъчното така, че съм натрупал експириънс :)

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Пон 09 юли 2007 20:32

еееее градски ти си намерил къде да се набуташ :shock питай първо път тогава поръчвай!моя съвет е не се занимавай в плевен с такива поръчки всички са едни и същи измамници!пални колата иди до троян там си поръчай който и производител да е ще получиш добра цена и хубаво качество :lol:а относно защита на потребитела пусни една жалба и си вземи капарото :idea:

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пон 09 юли 2007 20:54

Евалла колега за желанието да си защитаваш правата. Докато всички не започнат да правят така ще има и уроди като тоя мебелист. Стискам ти палци - причини му неприятности за 1 600 лева... :twisted:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пон 09 юли 2007 20:58

blue_shadow написа:
sashobas написа:Мой съвет приглатни капарото защото много нерви излишни ще потрошиш със жалби адвокати абе сложна процедура.

Как така ще си остави капарото - тия пари да не се берат по клоните - щом има договор и там има дати, цени и т.н. може яко да ги насоли тия търгашчета. Нямам думи просто - тая спалня се прави за норматив, при добро желание се прави за 2 дена...... :a boi de
то хубаво да си вземе парите ама доброволно най добре но като се откаже от поръчката и се стигне да съд за 160лв.ще загуби много повече средства и нерви.Най добре е да се разберат а пък ако спалнята е направена по негови те критерии е най добре да му я монтират и да му напрвят отбив от цената за неудобсвото.

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пон 09 юли 2007 21:09

Jogo_1 написа:Честно казано не ми е за капарото 160 лв , не е сумата която ще ме обърне /е не че ми е приятно де ама...ще го преживея/ но отношението ме подразни и за това съм се заял, с адвоката и остатъчни разходи найстина ще скочат нещата но искам да е на моята... :)

p.s Спечелих дело срещу данъчното така, че съм натрупал експириънс :)

Давай!Никво лабаво.Който лъже на въже!Бах ги в търгашите.Хората си държат на клиентите а тука в БГ клиентите трябва да са задължени,че видиш ли майстора им обърнал внимание.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 09 юли 2007 21:10

Отивате 10 човека и си зимате парите без бой и излишни разправии...

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пон 09 юли 2007 21:12

chefito написа:Отивате 10 човека и си зимате парите без бой и излишни разправии...

Бе и тъй става ама оня може да се оплаче и тогава колегата ще излезе виновен.

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Пон 09 юли 2007 21:28

Jogo_1 батинка смени аватара, тоя е на teneketo и се бъркам :wink:

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Пон 09 юли 2007 21:41

опс сорка за аватара /тоя ако е запазен свиркайте :)/

Ами идеята с десете човека, ще опорочи всичко останало /не че не ми хрумна първо, но после се сетих, че сме в европата/.

sashobas каза:

то хубаво да си вземе парите ама доброволно най добре но като се откаже от поръчката и се стигне да съд за 160лв.ще загуби много повече средства и нерви.Най добре е да се разберат а пък ако спалнята е направена по негови те критерии е най добре да му я монтират и да му напрвят отбив от цената за неудобсвото.

И да ми я монтират, това не е обслужването и начина по който аз искам да стане. Утре тоз самодоволен фалитко ще се държи по същия начин с някой друг, идеята вече е тази че ми е бръкнал в здравето и ще го изнервя и аз ...

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Вто 10 юли 2007 8:37

Jogo_1 написа:опс сорка за аватара /тоя ако е запазен свиркайте :)/

Ами идеята с десете човека, ще опорочи всичко останало /не че не ми хрумна първо, но после се сетих, че сме в европата/.

sashobas каза:

след като ти монтира спалнята ти му направи отбив от цената

И да ми я монтират, това не е обслужването и начина по който аз искам да стане. Утре тоз самодоволен фалитко ще се държи по същия начин с някой друг, идеята вече е тази че ми е бръкнал в здравето и ще го изнервя и аз ...

Потребителски аватар
simon
Автомобил: Hyundai Tucson
Двигател:

Мнениеот simon » Вто 10 юли 2007 9:54

Jogo_1 Здравей,аз съм дизайнер в русенска мебелна фирма.Едно време работихме с Мирославяни бая несериозна работа бяха и спряхме.Ако не ти е късно АДАС-АЕ 800893 работим с тях много са коректни,покажи им моделите и ако се разберете ще доизчистя проекта лично за да стане както трябва.Принципно се занимавам само с индивидуални поръчки мога да ти пратя снимки ако си избереш нещо друго?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”