Та така да си излея, мъката...
Стягам си семейно гнездо /нетърпелив съм да се нанеса че тоз ремонт вече 4-ри месеца станаха/ всичко е готово и си чакам с най - нетърпеливо новата спалня поръчана на 11 юни таз година с обещанието за май късен монтаж на 30 юни. Да ама не, са казали хората става 30-ти позвъняване от фирмата няма, обаждам се аз да питам какво се случва и съответно отговор спаляната е готова, но матрака не е ???? Съвсем нормално питам кога ще се случат нещата да я монтират ами другата седмица е отговора , Е да ама не... минава тази седмица в сряда беше звънала жената да пита /бяха обещали за петък/. Звъня си днес аз, защото при посещение в магазина не беше отворен и от среща ми вдига една девойка тип продавачката и при въпроса ми какво се случва отговора беше, спалнята е готова и матрака е тука но не е ясно кага ще се монтират, защотото сме извън града, на което аз я попитах до сряда ще ме монтират или да си търся друга спалня, отговора беше трябва да питам колегата /май е шефа/, След две мин се звъни от същия тел и някъв бесен селянин /демек шефа/ квичи да не съм се правел на отворен, че щом е казал, ще я монтират а кога точно си е негова работа и не е важно????? Както и да е затворих му , защото стана ясно, че спалня от таз дупка няма да взема.
Та така имаме си предварително сключен договор, с упомената цена, колко капаро съм дал и кога точно трябва да е извършен монтажа.
Утре ще си изгубя половината ден да пусна няколко жалби насам натам /данъчно и ктзп и още каквото ми дойде на акъл , предлагайте де/, ще мина през един познат адвокат да видим какво може да им се спретне и така...
Към колегите от Плевен и региона търся къде да си поръчам спалня с ракла по даден от мен размер

Забравих да спомена злополучния фалитко /щом така се държи с клиентите нямам какво да му се случи друго/ ЕТ "МИРОСЛАВ ДИМИТРОВ - МИРОСЛАВЯНИ" намира се в Плевен ул. Данайл Попов 4 /в началото на пробива/

Офф олекна ми