Заради това, че правителството не обявява защитените територии и не спазва Европейските изисквания може да ни наложат ежедневни глоби и да ни откажат фондове на стойност 100 милиона евро...Машалла, браво...
Тука искам да попитам дали правителството защитава интереса на обществото/данъкоплатците (какъвто съм и аз) или частните интереси на едрият бизнес, който осигурява огромни подкупи на властимащите???
Мисля, че отговора е ясен....гъз глава затрива.
Натура 2000 или как гъз глава затрива...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Натура 2000 или как гъз глава затрива...
Въпроса ти е риторичен.Правителството не защитава нуждите и интересите на нацията.Kaizer Soze написа:Заради това, че правителството не обявява защитените територии и не спазва Европейските изисквания може да ни наложат ежедневни глоби и да ни откажат фондове на стойност 100 милиона евро...Машалла, браво...
Тука искам да попитам дали правителството защитава интереса на обществото/данъкоплатците (какъвто съм и аз) или частните интереси на едрият бизнес, който осигурява огромни подкупи на властимащите???
Мисля, че отговора е ясен....гъз глава затрива.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Кво ги боли тех?Kaizer Soze написа:Тука искам да попитам дали правителството защитава интереса на обществото/данъкоплатците (какъвто съм и аз) или частните интереси на едрият бизнес, който осигурява огромни подкупи на властимащите???
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maks написа:Правителството не защитава нуждите и интересите на нацията.

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
www.news.bg
-------------------
Екзекутираха бивш китайски министър за корупция
10 юли 2007
Бившият китайски директор на държавната администрация за храни и медикаменти Чжън Сяо с ранг на министър бе екзекутиран заради корупция.
62-годишният Чжън бе осъден в края на май и екзекуцията бе изпълнена след като Върховния съд отхвърли обжалването му, съобщи агенция "Синхуа", цитирана от БГНЕС. Той бе признат за виновен, че е присвоил 6,4 млн. юана (620 000 евро) като подкупи от фармацевтични предприятия. Досега двама помощници на Чжън Сяо бяха осъдени за корупция. Единият бе осъден на смърт, а другият получи 15 г. затвор. През май японският министър на земеделието Тошикацу Мацуока, който беше замесен в грандиозен корупционен скандал с политически дарения, почина след опит за самоубийство. Мацуока се опита да се обеси в служебния си кабинет в центъра на Токио. Той бе открит от един от помощниците му. Опитът за самоубийство беше неуспешен и министърът оцеля, но състоянието му беше критично. По-късно Мацуока почина.
-----------------------
Това е решението
-------------------
Екзекутираха бивш китайски министър за корупция
10 юли 2007
Бившият китайски директор на държавната администрация за храни и медикаменти Чжън Сяо с ранг на министър бе екзекутиран заради корупция.
62-годишният Чжън бе осъден в края на май и екзекуцията бе изпълнена след като Върховния съд отхвърли обжалването му, съобщи агенция "Синхуа", цитирана от БГНЕС. Той бе признат за виновен, че е присвоил 6,4 млн. юана (620 000 евро) като подкупи от фармацевтични предприятия. Досега двама помощници на Чжън Сяо бяха осъдени за корупция. Единият бе осъден на смърт, а другият получи 15 г. затвор. През май японският министър на земеделието Тошикацу Мацуока, който беше замесен в грандиозен корупционен скандал с политически дарения, почина след опит за самоубийство. Мацуока се опита да се обеси в служебния си кабинет в центъра на Токио. Той бе открит от един от помощниците му. Опитът за самоубийство беше неуспешен и министърът оцеля, но състоянието му беше критично. По-късно Мацуока почина.
-----------------------
Това е решението

- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kaizer Soze написа:... и да ни откажат фондове на стойност 100 милиона евро...Машалла, браво...
Е и!? Аз не съм видял (не съм чул, или не съм забелязъл) някакъв напредък в стандарта на живот на българина от 1939 г. насам (то и тогава си е било мизерия, ама карай

- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:докато не се търси персонална отговорност на виновните за подобни изцепки,оправия няма да има
тоакова нещо трябва да се третира и наказва като злоупотребе в особено големи размери
за подобно нещо в китай наскоро наказаха с разтрел губернотор на една от провинциите.
Уан, прочети поста на Стой.
има обаче огромна разлика между нас и китайци/японци. За тези азиатски народи няма нищо по-важно от ЧЕСТТА и ДОСТОЙНСТВОТО.
а тук всеки гледа да лапа, мислейки само за момента. бъдещето е без значение.
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Tod написа:Kaizer Soze написа:... и да ни откажат фондове на стойност 100 милиона евро...Машалла, браво...
Е и!? Аз не съм видял (не съм чул, или не съм забелязъл) някакъв напредък в стандарта на живот на българина от 1939 г. насам (то и тогава си е било мизерия, ама карай) Колкото и да наливат пари тук, обикновения човечец пак ще си е зле ...
Много отдавна си спомняш, бре.

- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стиви Джи написа:... Няма гражданско общаство, което да търси сметка на хората във властта за техните безчинства, защото то реално трябва да контролира властта, а не властта да се контролира сама себе си.
Вярно е!!! Но малко е изтъркано!!! Само това се говори, че ние само псуваме и нищо не правим!? Какво да правим?! Революция!? Да се изтепаме ли?! Системата е проядена от основи!
П.С. Трябва да се форматира всичко в тая държава! И нова инсталация, с нови хора и ново мислене

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Tod написа:Вярно е!!! Но малко е изтъркано!!! Само това се говори, че ние само псуваме и нищо не правим!? Какво да правим?! Революция!? Да се изтепаме ли?! Системата е проядена от основи!
П.С. Трябва да се форматира всичко в тая държава! И нова инсталация, с нови хора и ново мислене
В така наречените стари демокрации това работи без да се стига до революции. Разликата е че там са сменили чипа преди 300 години и повече. Проблемът е, че т.нар. политически елит е съставен от дърти далавераджии, които са се вкопчили във властта, като вдовица в изкуствен *** и популисти, които търсят път към властта само и само да докопат от баницата на първите. А народ съставен главно от андрешковци, чиято основна мисъл е как да не платят два лева такса (каквато и да е) не може да роди политици с друго мислене. Т.е. всеки народ си заслужава управляващите.
Държа да отбележа, че не изключвам себе си от тази картинка(защото на пасат 136 к.с. плащах 28 лв данък), тъй като най-противно от всичко ми е някой като заговори за "българина" в трето лице, сякаш той самия е трети претендент за английската корона.
- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стиви Джи написа: ...
На едно мнение сме значи

Искам само да изкажа мнението си по темата: Трябва ли ЕС да ни глоби заради собственото ни тъпоумие?
Майната им на всички от ЕС

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Tod написа:Стиви Джи написа: ...
На едно мнение сме значи![]()
Искам само да изкажа мнението си по темата: Трябва ли ЕС да ни глоби заради собственото ни тъпоумие?
Майната им на всички от ЕС
Да, трябва, защото в следващите години ще дадат 7 милиарда евро, за да си постегнем кочината.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”