Да се похваля малко :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да се похваля малко :)
Взех си документ който ми позволява да карам без колан. Много добре ми дойде защото сега започвам работа като шофьор и няма да си играя с колана да го слагам и махам. То ми и пречеше понеже пък и съм малко по-дългичък та сега ми е по-удобно. Разбира се на дълго мисля да си го слагам, че недай си боже да ми изкони някой малоумник ... не се знае какво може да стане. Но лично според мен за градско колан не ти трябва .... в тия задръствания няма каде да се удариш като караш с 20-30 ... Но най-много искам да им видя физиономията на "колегите катаджии" когато ме спрат и тъкмо си мислят, че ще вземат някой лев от мен и им покажа този документ да видим за какво друго ще започнат да се заяждат .. 

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Да се похваля малко :)
Опааа имаме си магистрална полицияlongora написа: ... Но най-много искам да им видя физиономията на "колегите катаджии" когато ме спрат...

П.П.Относно колана аз винаги карам с колан,ако ще и до магазина.
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Документа си го взех от личната лекарка ... иначе преди това говорих с полицаите и ми обясниха че може на основане примерно че те задушава или че си асматик. Има и друго .. на психична основа .. както каза Geleto ако си "дебел" или дълаг като мене можеш да отидеш и да кажеш че не ти е удобно и те притеснява. Варианти много, но по добре да се говори първо с личния лекар. stoqn_g60 я кажи такъв документ от каде се взима и какви пари е
На мен най много ми се иска да имам от тия готините бурканчета дето се слагат на таблото и в решетката ... На това му казвам оферта 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”