Ромпетрол вече в Добрич
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ромпетрол вече в Добрич
Полезна информация за колегите от Добрич, вече отвори бензиностанця на ромпетрол.Намира се на улица Димитър Ковачев до бившата автошкола (на мястото на газко).Аз ги пробвах стават, поне нафтата.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Полезна информация, но я сподели още нещо.
1. Сравнено с каква нафта тяхмата "става" (т.е. с каква друга нафта си карал преди това) ?
2. Как се казва фирмата, стопанисваща конкретния обект (споменаваш нещо за "ГАЗКО") ?
И двата ми въпроса са породени от неприятни впечатления именно от нафта на бензиностанции от тази верига, взети на франчайзинг (или както там се казва), т.е. не "чисти" Ромпетрол.
1. Сравнено с каква нафта тяхмата "става" (т.е. с каква друга нафта си карал преди това) ?
2. Как се казва фирмата, стопанисваща конкретния обект (споменаваш нещо за "ГАЗКО") ?
И двата ми въпроса са породени от неприятни впечатления именно от нафта на бензиностанции от тази верига, взети на франчайзинг (или както там се казва), т.е. не "чисти" Ромпетрол.
Последна промяна от gr_kanev на Нед 15 юли 2007 11:25, променено общо 1 път.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
ако може някой да обясни и какво е това Ромпетрол? Ром с лимонов сок съм чувал ама с петрол...
Споко бе градски, нема да дойде скоро у Източна Румелия

сорри за оффтопика ...

- gr_kanev
- Доктора
juve написа:Споко бе градски, нема да дойде скоро у Източна Румелия ...
Не си прав ! В сайта има инфо, че ги има в Бургас - 2 броя, и една в с. Ахелой на изхода за Каблешково (нея съм я виждал); с. Средец, на пътя Стара Загора - Димитровград; Сливен. Друг е въпроса какво е качеството, наистина ...
- gr_kanev
- Доктора
juve написа:...ама не мога да разбера кой от Бургас ще си доставя горивата от Дивия запад , ( транспорт , заплати , ..айде и горива) при условие, че може да го закупува от 5 км....... съмнителна работа
Ами този, който си държи на качеството и името (за съжаление въпросната фирма може да иска, ама не успява много). Всъщност сега се сещам че едната им бензиностанция в Бургас е подозрително близо до Нефтохим, и е странно само от едната страна на булевардо-магистралата (тази по-близо до завода). Иначе ти си отговорил - с това, че си ходил до Пловдив (134 км в едната посока) вместо 36 км (до Стара Загора) - явно си държиш на името и качеството (дай Боже огромната част от хората тук да станат така в скоро време !).
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gr_kanev написа:Полезна информация, но я сподели още нещо.
И двата ми въпроса са породени от неприятни впечатления именно от нафта на бенизностанции от тази верига, взети на франчайзинг (или както там се казва), т.е. не "чисти" Ромпетрол.
1. На лукойл и ОМВ не съм доволен от техните горива поне тук в Добрич.
2. Преди беше бензиностанция + газ на фирма Газко.
Принципно си прав навсякъде има ментета.
Ромпетрол не са роми а са братята ромънци

ромпетрола е румънски. Вече го има в почти всички северни градове. В Добрич не ми се вярва да върви. Румънците като видят такава бензиностанция откачат.
А за колегата от Добрич, аз съм доволен и от двете бензиностанции, но главно зареждам от Еко-то и от Шел
Случайно да не работиш там
и да правиш реклама 
А за колегата от Добрич, аз съм доволен и от двете бензиностанции, но главно зареждам от Еко-то и от Шел
Случайно да не работиш там

- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
Тука имаме Ромпетрол от 8-10 месеца,но кракът ми не стъпва там...разликата в цените е от порядъка на 1-2 стотинки за бензина и дизела,което е нищо
Нямам представа дали са качествени горивата,но силно се съмнявам
На мен ми е инересно в Бургас в момента каква е цената на бензина на бензиностанции Лукойл
При нас е 1.97-преди Лукойл да пуснат играта с талоните за отстъпка цените им бяха 2 стотинки под Шел и ОМВ сега цените са изравнени с тях 

На мен ми е инересно в Бургас в момента каква е цената на бензина на бензиностанции Лукойл

- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
6opow написа:ромпетрола е румънски. Вече го има в почти всички северни градове. В Добрич не ми се вярва да върви. Румънците като видят такава бензиностанция откачат.
Случайно да не работиш тами да правиш реклама
Опазил ма господ не работя там

Направо е пълно с некомпетентни мнения поради незнание. Ромпетрол е веригата бензиностанции на рафинерията Petromidia в Констанца(най-модерната в Румъния) и затова настъпват в Северна България. Тук в България не съм зареждал при тях, но 2003 г. зареждах 2-пъти тяхна нафта Euro3 в Румъния и мога да Ви кажа, че бях изключително очарован - по-нисък разход и перфектен вървеж. 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”