weekend във Св.Влас
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
weekend във Св.Влас
значи събота и неделя ми се очертава да направя 1 моренце с приятелчета и сме избрали Св.Влас.не знам къде се намира и как е там но щом сме го избрали там ще е.айде ако има някой колега от там да каже как е?скъпо ли е?лесно ли се стига?знам само че е някаде след обзор надоло към бургас.ако има колеги ходили на почивка там нека изкажат малко мнения относно курорта.
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
пълно инфо може да получиш от този колега той изкара 10 дена тамhttp://forum.vwclub.bg/profile.php?mode=viewprofile&u=102927върна се в неделя 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Св. Влас
Крайбрежният път, който води на север от Слънчев бряг по посока Елените минава през Свети Влас, село сред живописна природа, което се разрастна бързо през последните няколко години. Частната инициатива тук е в стихията си сред малки бляскави хотелчета, пансионати, вили и ресторанти, пръснати по крайбрежието и по хълма. Гледката от Влас към морето и несебърския полуостров е прекрасна, но за съжаление няма паркове и зеленина за сметка на новото строителство.
Забавления
Експлозивният растеж на Влас се отразява в нарастващо количество заведения, в които можете да прекарате добре. Туристите могат да се възползват и от близостта на Слънчев бряг и Елените (само на 3 км от Влас).
Околности
Вилна зона “Зора” е на километър в посока слънчев бряг. Тя представлява самостоятелен комплекс от вили, сгушени между два гористи хълма. На няколко километра източно от Влас пътя свършва в курортния комплекс Елените, стилен ансамбъл от къщи в средиземноморски стил, построени от финландска компания през 1985 г.
Как да стигнете до там
Между Влас, Зора и Слънчев бряг се движи автовлакче. Има и много таксита.
A тук, например, можеш да се ориентираш относно цени и обстановка за престой.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”