Детски лекар ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Детски лекар ...

Мнениеот Adnan » Вто 17 юли 2007 13:17

Имам проблем. Петък дъщерята я изпратиха при лекар уши нос гърло в Кърджали със съмнение за трета сливица. Отиваме събота и ни пращат за изледвания за чуждо тяло в белия дроб.

Звъня днеска на жена ми и вика :
"Нищо му няма на детето само ни изиграха да ни вземат парите. Облъчиха и ни направиха на решето детето от онези иследвания".

Писна ми вече от некадърни лекари :evil: тия нас ни взеха за парчета месо от които да правят пари.

Чувал съм, че в София са повечето кадърни лекари.
Умолявам някой от форума който знае кадърен детски лекар в София особенно за уши нос гърло да сподели някакви контакти адрес, телефон име на лекаря.
Защото детето вече от 2 месеца е с кашляне и не диша през носа, на 3-5 дена дига температура.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 17 юли 2007 13:21

http://forum.bg-mamma.com/
има цял раздел за лекари
пусни в търсачката УНГ и ще се замаеш
това е форума с твоето инфо от изстрадали родзители
успех и да оздравява :arrow:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Вто 17 юли 2007 13:28

Pichaga написа:http://forum.bg-mamma.com/
има цял раздел за лекари
пусни в търсачката УНГ и ще се замаеш
това е форума с твоето инфо от изстрадали родзители
успех и да оздравява :arrow:

10х колега

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 17 юли 2007 14:26

ето и точния линк
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=4366.0

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Re: Детски лекар ...

Мнениеот Geleto » Вто 17 юли 2007 15:29

Adnan написа:Имам проблем. Петък дъщерята я изпратиха при лекар уши нос гърло в Кърджали със съмнение за трета сливица. Отиваме събота и ни пращат за изледвания за чуждо тяло в белия дроб.

.

.....Също така спастичен бронхит, астматичен и какви ли не подобни болести бяха казали за моя син преди 12 - 13 години. Даже беше диспансеризиран в Медецинска академия. Сменяхме антибиотици през седмица а рентгенови снимки - всеки месец! Тогава ни запознаха с една педиатърка, която ни посъвтва да го пускаме да плува. И един зимен ден, както си беше с температура , изхврлихме с жената лекарствата в кофата и го заведохме на басейна. Чукам на дърво, но от тогава до сега не бил болен от нищо. А лекарката ни е стана семейна много от преди да го измислят "офицялно" Телефона и е 0888 950 086 и се казва Мария Тодорова. До сега не сбъркала нито веднъж в диагнозите и лечението ни!
Та с две думи ти я препоръчам и Ви желая успех при лечението на детето!!!

Последна промяна от Geleto на Вто 17 юли 2007 15:56, променено общо 3 пъти.

Ludaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludaka » Вто 17 юли 2007 15:30

Колега Adnan ми мога да ти кажа само ПМБАЛ ( Първа многопрофилма болница за активно лечение) или както се знае Първа градска болница.
Там ми махнаха сливиците оперативно и освен че после малко ме болеше три дни което е нормално други оплаквания нямам.
Преди 3 месеца ходих там при уши нос и гърло и бяха също така много мили гледаха да не ме боли като ме преглеждаха.

Освен днес по късно ще питам баба ми за Лекарката как се казва и да ти кажа кой да търсиш с друго незнам какво да ти помогна.

Иначе преди да ми махнат там сливиците оперативно ходих в някви други болници дето ме бяха накълцали много гадно щом 2 дена след това плюех кръв.

Аз съм много доволен от ПМБАЛ!
По късно ще ти кажа името на лекарката.

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Вто 17 юли 2007 15:56

Ludaka написа:Колега Adnan ми мога да ти кажа само ПМБАЛ ( Първа многопрофилма болница за активно лечение) или както се знае Първа градска болница.
Там ми махнаха сливиците оперативно и освен че после малко ме болеше три дни което е нормално други оплаквания нямам.
Преди 3 месеца ходих там при уши нос и гърло и бяха също така много мили гледаха да не ме боли като ме преглеждаха.

Освен днес по късно ще питам баба ми за Лекарката как се казва и да ти кажа кой да търсиш с друго незнам какво да ти помогна.

Иначе преди да ми махнат там сливиците оперативно ходих в някви други болници дето ме бяха накълцали много гадно щом 2 дена след това плюех кръв.

Аз съм много доволен от ПМБАЛ!
По късно ще ти кажа името на лекарката.

Мерси колега но дали ще приемат и дете на 1 г. и 6 м. ? На мене това ми е болното място :?

Ludaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludaka » Вто 17 юли 2007 16:26

Преглеждат и малки деца! значи отиваш в болницата кабинета се намира на партера там ще питаш на рецепцията за Уши нос и гърло и там като разберат и видяр че е малко дете мисля че ще подходят много внимателно.

Аз бях при няква лекарка понеже мен ме е страх от мъже че те пипат по грубо но иначе съм чувал че те били по големи специалисти но незнам не съм компетентен иначе
това е с което мога да помогна като информация

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 17 юли 2007 16:51

само в подкрепа на Geleto ще кажа че при подобен случай и близки симптоми решението беше същото...

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Детски лекар ...

Мнениеот Adnan » Вто 17 юли 2007 16:54

Geleto написа:
Adnan написа:Имам проблем. Петък дъщерята я изпратиха при лекар уши нос гърло в Кърджали със съмнение за трета сливица. Отиваме събота и ни пращат за изледвания за чуждо тяло в белия дроб.

.

.....Също така спастичен бронхит, астматичен и какви ли не подобни болести бяха казали за моя син преди 12 - 13 години. Даже беше диспансеризиран в Медецинска академия. Сменяхме антибиотици през седмица а рентгенови снимки - всеки месец! Тогава ни запознаха с една педиатърка, която ни посъвтва да го пускаме да плува. И един зимен ден, както си беше с температура , изхврлихме с жената лекарствата в кофата и го заведохме на басейна. Чукам на дърво, но от тогава до сега не бил болен от нищо. А лекарката ни е стана семейна много от преди да го измислят "офицялно" Телефона и е 0888 950 086 и се казва Мария Тодорова. До сега не сбъркала нито веднъж в диагнозите и лечението ни!
Та с две думи ти я препоръчам и Ви желая успех при лечението на детето!!!

Мерси колега !

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Вто 17 юли 2007 17:34

Geleto д-р мария тодорова случайно да е от 14 та поликлиника

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Вто 17 юли 2007 18:07

bluefen написа:Geleto д-р мария тодорова случайно да е от 14 та поликлиника

Да бившата 14 та поликлиника.

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Вто 17 юли 2007 18:22

значи за същия човек говориме израснали сме и аз и брат ми и целия лозенец при нея,страхотно отношение и човек с огромен опит е, колегата да зеведе детето си при нея, няма да съжалява.

п.с. преди време я срешнах случайно и макар 4-5 години да небях ходил при нея ме позна и не само моето име помнеше а и това на всички деца в нашия блок който бяхме при нея

Потребителски аватар
walentin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот walentin » Вто 17 юли 2007 22:37

Аднане, верно е че д-р Мария Тодорова е печена и няма да убие /пази Боже/ детето ти ,тя ни е участъкова лекарка и я познаваме -добра е !. Имам аз обаче голем респект към един доктор , който буквално ми спасява детето в продължение на години. Казва се д-р Мангъров , доцент е и шеф беше на детската инфекциозна клиника на Медицинска академия. Като види детето ми с 39 градуса казва:"човекът е много болен и затова не трябва да му се дават никакви лекарства ".Сигурно може да ви звучи като виц,но е така.Искрено ти го пепоръчвам!!д-р Атанас Мангъров - детски болести и инфекциозни болести - 0898 734 288
Частен кабинет ул. Милин камък 12А, ап 21
тел: 963 0176 , 8660 040

Шеф е на детското отделение в инфкциозна болница

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 18 юли 2007 8:00

Благодаря на всички отзовали се!
Според инфото което получих от вас вече мога да докарам малката тук.

Отново 10х

Върни се в “ОФФ-Топик - други”