AQUALAND в майнатаун?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

AQUALAND в майнатаун?

Мнениеот Muncho » Пон 23 юли 2007 7:40

Привет.
Утре ще ходя към въпросното развлекателно комплексче та имам няколко въпроса към колегите от Пловдив.
Първият и най-важен въпрос е .. .как да стигна до там от СФ :)?
Втори - къде да паркирам колата? На улицата става ли или има опасност за автомобилите с "калифорнийска" регистрация? Има ли опасност от дружелюбни паяци? Пипа ли се по колите в района и ако може да препоръчате някой охраняем паркинг наоколо.

Бтв.. някой има ли лични впечетления от въпросното "ленд"-че?

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 23 юли 2007 8:22

Не се пипа. Живея на 100 метра от плажа. Комплекса е хубав има и паркинг към него. Идвай спокойно и си прекарай добре. За да стигнеш до него от София е лесно до един момент. Намира се в квартал Тракия. Близо е до метро. Кажи какво знаеш в Пловдив да ти предложа и път.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 23 юли 2007 8:33

Честно да ти кажа нищо не знам :oops: .
Ходил съм два пъти там - венъж с влак и вднъж с кола ( но не шофирах аз ) до панаира.
Най-добре ще е да ми дадеш точен адрес ( улица, номер... ) на комплекса, ще го намеря на картата и ще се ориентирам :).

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 23 юли 2007 8:50

Изображение

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Пон 23 юли 2007 9:17

Що така го прекара бе Миме ;) , ако кара отначало по Васил Априлов, а после само по 6-ти септември и Освобождение, няма ли да му е по лесно?? Според мен по твоя маршрут със сигурност ше се обърка някъде :). Айде приятно прекарване на водичка...

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Пон 23 юли 2007 9:19

Muncho написа:Честно да ти кажа нищо не знам :oops: .
Ходил съм два пъти там - венъж с влак и вднъж с кола ( но не шофирах аз ) до панаира.
Най-добре ще е да ми дадеш точен адрес ( улица, номер... ) на комплекса, ще го намеря на картата и ще се ориентирам :).

Най - лесно ще го намериш като влезеш в Пловдив от разклона за Свиленград.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 23 юли 2007 9:48

relaxxx написа:Що така го прекара бе Миме ;) , ако кара отначало по Васил Априлов, а после само по 6-ти септември и Освобождение, няма ли да му е по лесно?? Според мен по твоя маршрут със сигурност ше се обърка някъде :). Айде приятно прекарване на водичка...

човека каза че знае Панаира...ползвах го като отправна точка...има 6-7 начина да се иде то басейна...предложете и други...не смятам че моя е най-добрия..

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 23 юли 2007 9:54

1. През околовръсното. На Асеновградско шосе в ляво, на мебелна къща в дясно и само направо;

2. През околовръсното, на разклона за митницата в ляво и само на право до МЕТРО и на кръговото в дясно :wink:

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Пон 23 юли 2007 10:06

chefito написа:
relaxxx написа:Що така го прекара бе Миме ;) , ако кара отначало по Васил Априлов, а после само по 6-ти септември и Освобождение, няма ли да му е по лесно?? Според мен по твоя маршрут със сигурност ше се обърка някъде :). Айде приятно прекарване на водичка...

човека каза че знае Панаира...ползвах го като отправна точка...има 6-7 начина да се иде то басейна...предложете и други...не смятам че моя е най-добрия..

Ам да ама не шофирал той!!!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 23 юли 2007 10:19

relaxxx написа:
chefito написа:

Ам да ама не шофирал той!!!

моля те за прошка за тази груба моя грешка ще те споменавам в молитвите си доживот и ще ти паля свещичка на всеки божий празник...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”