Реклама на Кока-Кола, само на мен ли ми прави впечатление...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Реклама на Кока-Кола, само на мен ли ми прави впечатление...
Абе става въпрос за рекламата "бар на плажа", та в началото, като поздравяват момчето което си е купило карта за фитнес и я използва, човек решава че действието се развива в щатите, някакъв американски бус паркиран пред фитнес салона....и хоп една Лада Нива нежно влиза в кадър 

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Реклама на Кока-Кола, само на мен ли ми прави впечатлени
Plamen_RI написа:Абе става въпрос за рекламата "бар на плажа", та в началото, като поздравяват момчето което си е купило карта за фитнес и я използва, човек решава че действието се развива в щатите, някакъв американски бус паркиран пред фитнес салона....и хоп една Лада Нива нежно влиза в кадър
е ся нямам търпение да го видя...
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
http://www.ladausa.net/index.php

New 1998 Chevrolet Niva 2123 is a product of cooperation of VAZ car factory and Chevrolet company ,this vehicle based on Lada Niva 2121 patform with new body and first serious changes in Lada Niva transmision,interior,and optics. Native Niva 1.6 engine was revised and seriously improved, and got a injection system from GM or Bosh, Chevrolet Niva gear box and transfer box was changed also.Parts for Niva Chevrolet 2123 available today by request.

batetony67 написа:Да, Ниви са внасяни в щатите, четох го някъде по автомобилните списания, даже и Застава Юго, справка- филма ,,Умирай трудно,, 2 или 3.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”