Виждам че май съм крив нещо на някой хора с това че съм решил да направя една чистка на гаража. Ако обявите ми пречат ще помоля модераторите да ги изтрият, но с тях и ВСИЧКИ останали обяви НЕ свързани с VW. Мисля че нещо става тука и май ще се отказвам да влизам и пиша в този форум. Ако толко съм проблемен че съм пуснал няколко обяви баннете ме и тва е.
Продаваха се монитори, колони, усилватели, ОПЕЛИ, Фиати, мотори, изпарители, газови, лаптопи, фотоапараДи и т.н. и т.н. толкова ли е проблемно че съм намерил два нови фара и искам да ги разчистя.
За модератора
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo написа:niksi не им се връзвай
Прави сте, ама ако съм крив на някой с нещо да ми го каже.
Лично на мене хич не ми дреме кой какво продава т.е. не ме дразни това че се продават неща не свързани с колите или с VW, даже обратното, като търся нещо поглеждам първо тука, а после по другите форуми защото мисля, че имам доверие на хората от форума /дано не е напразно/.
А относно човека с магданоза, защо трябва да се заяждаме просто не виждам. Ако наистина продаваш магданоз, и ти е добра цената донеси на срещата 2-3 кила /Абсолютно сериозно говоря, иначе го взимам от Метро, но ако твойта цена е по-добра що да не взимам от тебе/.
А за фаровете не се притеснявайте ще се продадат по-бързо от доста неща които се продават тук и СА свързани с VW

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niksi написа:tyo написа:niksi не им се връзвай
Прави сте, ама ако съм крив на някой с нещо да ми го каже.
Лично на мене хич не ми дреме кой какво продава т.е. не ме дразни това че се продават неща не свързани с колите или с VW, даже обратното, като търся нещо поглеждам първо тука, а после по другите форуми защото мисля, че имам доверие на хората от форума /дано не е напразно/.
А относно човека с магданоза, защо трябва да се заяждаме просто не виждам. Ако наистина продаваш магданоз, и ти е добра цената донеси на срещата 2-3 кила /Абсолютно сериозно говоря, иначе го взимам от Метро, но ако твойта цена е по-добра що да не взимам от тебе/.
А за фаровете не се притеснявайте ще се продадат по-бързо от доста неща които се продават тук и СА свързани с VWпък Ладата другата седмица заминава за скрап и тогава ще се продава газовата й.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не е нужно да се ядосваш ако някой го дразниш да не влиза той. Що форума трябва да се лиши от теб. А тва кой каквото иска да си продава си е така нали сме хора на който може да се разчита а не да се пре*ба*аме ние?Пък ако искате и празни бутилки (лимонадени
) може да се продават нали раздела е ПРОДАВАМ.

- Autopilot
- power is nothing <br> without control
- Автомобил:
- Двигател:
Може да публикувате без регистрация, каквато и да е обява, за чиято коректност отговаряте само Вие. Имайте предвид, че всяка обява е валидна за срок от 14 дни след което автоматично се изтрива!
Сега вече се надявам, че е ясно! Ако нямате нищо против смятам да заключа темата!
Благодаря за вниманието!
Автопилот
Върни се в “ОФФ-Топик - други”