или ако някой има джет дали ще се навие да ми го даде под наем
Rent-a-ДЖЕТ или джет под наем
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
Rent-a-ДЖЕТ или джет под наем
та някой знае ли дали има такава услуга да се вземе джет под наем за 7-8 дни например
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
И аз си мисля, че трудно ще намериш под наем.
Двигателите им са много високо оборотни и се скапват сравнително бързо... затова и се намират сравнително евтини второупотребни джетове, които са закрепени да работят няколко дни и после - на сервиз, а той хич не е евтин
И колегата над мен е прав - среден разход около 20л/час, маслото също не е Приста 2Т
По-лесно ще ти е да се договориш с някой на плажа за някаква отстъпка за постоянен клиент
ако ти се кара повечко.
Двигателите им са много високо оборотни и се скапват сравнително бързо... затова и се намират сравнително евтини второупотребни джетове, които са закрепени да работят няколко дни и после - на сервиз, а той хич не е евтин
И колегата над мен е прав - среден разход около 20л/час, маслото също не е Приста 2Т
По-лесно ще ти е да се договориш с някой на плажа за някаква отстъпка за постоянен клиент
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Маслото е тамън 15 лв. литърчето ,а го хапва за закуска.Мощните джетове по 150-170 коня лапат до 50 литра на час
-просто както казаха колегите джета се кара на пълна газ.Има разни нови четиритактови окло 120-130 коня дето лапат 10-20 на час ама са каде 2005 та и нагоре-демек в БГ ги няма.Тъй че ако искаш да експлотаираш такоз животно за 8 дена ще трябва да пордеш Голф-а 
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
мен не ме мислете
питам сериозно!
ако ми беше за 10мин нямаше да си правя труда
но пък и да се изръся 10к за 20 дена в годината няма смисъл
е чак 50л
макс 10-20-30 (повечето) дори и старите
и то 98 (бензина) (че един на палжа се опитваше да ми говори че харчели по 50л керосин
)
ама айде няма да си правиме сметка - ако имате информация кажете ако не...
питам сериозно!
ако ми беше за 10мин нямаше да си правя труда
но пък и да се изръся 10к за 20 дена в годината няма смисъл
е чак 50л
макс 10-20-30 (повечето) дори и старите
и то 98 (бензина) (че един на палжа се опитваше да ми говори че харчели по 50л керосин
)
ама айде няма да си правиме сметка - ако имате информация кажете ако не...
Последна промяна от DragoGT на Пон 23 юли 2007 0:53, променено общо 2 пъти.
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Маслото е тамън 15 лв. литърчето ,а го хапва за закуска.Мощните джетове по 150-170 коня лапат до 50 литра на час-просто както казаха колегите джета се кара на пълна газ.Има разни нови четиритактови окло 120-130 коня дето лапат 10-20 на час ама са каде 2005 та и нагоре-демек в БГ ги няма.Тъй че ако искаш да експлотаираш такоз животно за 8 дена ще трябва да пордеш Голф-а
Един познат преди 1 месец си взе Yamaha 600 кубика 2007г. ама колко тактов е нямам представа и колко коня
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
da__buzz написа:мога да попитам за доста сериозно намаление ако смяташ да караш в Сл. бряг през тези 8 дена.
но наистена дава голям разход на горивото.
и не вярвам да ти даде някои под наем, колегите са прави че ремонтите са много солени ама много.
ами на влас съм тоест да може и на слънчев бряг
хайде питай и ми пиши на л.с.
и все пак най-добре ще е ако се намери оферта за целите 8 дни да си го взема от софия
идеята ми е че си е разхищение да си вземеш джет ако не го даваш под наем по морето
има хора които си имат джетове и си ги държат на сух док когато не ги карат
и защо да не работи джета за теб докато не си на морето
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Дражко ако имах джет много бих се замислил дали да го дам при условие че само жилото за газта му е 300е.а и докато го влачите към морето ако стане нещо?!?!..греда е малкоDragoGT написа:и все пак никой ли нищо не знае
п.с. имам познат който с лодки се занимава после ще го питам дали знае нещо по въпроса
Върни се в “ОФФ-Топик - други”