Изнесохме се веднага от басейна, заедно с други свидетели на изваждането - бива бива простотия ама тва на нищо не мяза... в допълнение ще кажа че не сме този път ние БЪЛГАРИТЕ, защото 99% в този момент бяха чужденци ...
"Чистотата" в Акваполис на златните
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
"Чистотата" в Акваполис на златните
отиваме вчера с брат ми към 10, когато няма намаление и цената е 25лв на човек, викам си сега ще има по-малко народ, защото е по скъпо ( за справка след 4ч е 10лв) и к'во става - цапаме си ние по пързалките и по 1 време в басейна той вика - абеее брато, настъпах нещо лигаво ...
водата прозрачна гледаме нещо жълтее - викам - абе тва не мое да е лайно, щото няма как да падне на дъното ... викаме спасителя, онзи идва с 1 мрежа, загреба го и го извади - беше си прясно мазно жълто ЛАЙНО
Изнесохме се веднага от басейна, заедно с други свидетели на изваждането - бива бива простотия ама тва на нищо не мяза... в допълнение ще кажа че не сме този път ние БЪЛГАРИТЕ, защото 99% в този момент бяха чужденци ...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Не е за смях колега ама аз се смях от сърце щото се сетих за един виц.. дето един си вървял . .видял нещо на земята .. пипнал го . облизал си пръста и казал .."Хмм лайно.. добре че не го настъпах..!!!1"
Според мен е просто недопустимо такова нещо обаче не зависи нито от организаторите нито от спасителите.. може дори да не е българин! виждал съм немците в морската градина на бургас как си пикаят по дърветата все едно са в афганистан в пустинята и си пикае насред пясъка.. ебати нещасниците са. Тъпото е че нещо такова няма как да се избегне (ако тоалетната е била заета.. пък човека е бил на зор..
)
Според мен е просто недопустимо такова нещо обаче не зависи нито от организаторите нито от спасителите.. може дори да не е българин! виждал съм немците в морската градина на бургас как си пикаят по дърветата все едно са в афганистан в пустинята и си пикае насред пясъка.. ебати нещасниците са. Тъпото е че нещо такова няма как да се избегне (ако тоалетната е била заета.. пък човека е бил на зор..
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Veso101 написа:Vizor написа:DragoGT написа:vladtod® написа:аз както се точих да ходя ,май ще пропусна
понеже никъде другаде неможе да ти се случи
а най-вече в морето
не че нещо .. от бургас съм.. и съм виждал доста работи да плуват.. включително и трупове
Къде ходиш на плаж бе човек????![]()
На централния плаж вечерта .. плуваше си свободно под моста така че едно лайно в басеин неможе да ме стресне
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”