Седя си аз у фауве вортекс-а и си разглеждам ени темичкиии и изведнъж гледам тема "Golf198's Crazy Pic Archive". "Охооо" си викам аз и веднага я наскачах да видя какви животни има из "извънземните" и на последната страничка глеам.. нещо познато деба
ЦЪК ТУК
Брабуса ни прославя колите из чуждите форуми ! ЕВАЛЯ БАЦЕ ГОЛЯМ СИ!
ГОЛЯЯЯЯЯМ ГОЛЯМ!
Брабуса - ГОЛЯЯЯМММ ГОЛЯМ!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Е и ти търсиш мнение за смяна на глава и G60 на твоя блок
Сега сериозно.
Знам, че не съм искал разрашение от собствениците да слагам колите им там, но категорично има какво да покажем на американците. На тях им е лесно - продадат някое Ауди ТТ 3.2 за ~ 20 000 $ и започнат да правят някоя Джета или Г2. Да се пробват да направят нещо като тези две коли в една държава, където средната заплата за столицата е ~ 300$
Мисля, че темата не е за тук, но нека Личо или Мусура да преместят.

Сега сериозно.
Знам, че не съм искал разрашение от собствениците да слагам колите им там, но категорично има какво да покажем на американците. На тях им е лесно - продадат някое Ауди ТТ 3.2 за ~ 20 000 $ и започнат да правят някоя Джета или Г2. Да се пробват да направят нещо като тези две коли в една държава, където средната заплата за столицата е ~ 300$
Последна промяна от brabus на Пон 30 юли 2007 13:14, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:Е и ти търсиш мнение за смяна на глава и G60 на твоя блок![]()
Сега сериозно.
ти сега не издавай държавни тайни.. тука не ми се вярва да има много компетентни по този въпрос.. а ако има ще кажат 'уф идиот що не направиш едисикакво' за това писах там..
а според мен темата си е за тук.. нека просто всички да ти благодарят .. за всичко което правиш за този раздел и за нас.. и тогава я изтрийте с удоволствие
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”