Преводачка от немски ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- deluX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преводачка от немски ?
Има ли такава програма която превежда цели изречения или текстове от немски език че имам няколко страници немски да превеждам а знам само част от него та ми трябва програма която превежда цели текстове а не речник ! мерси много ! 

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
За имането има, ама нали знаеш какво е качеството на такива машинни преводи ?
ЦЪК - отиваш на "Translate text", пишеш (Paste-ваш) текста, който щ превеждаш, избираш от какъв на какъв език ще е превода и натискаш червения бутон "Translate". Ето ти още един - ЦЪК, а ето ти и ТЕМА от форума по въпроса (явно пак някой не е ползвал търсачката).
ЦЪК - отиваш на "Translate text", пишеш (Paste-ваш) текста, който щ превеждаш, избираш от какъв на какъв език ще е превода и натискаш червения бутон "Translate". Ето ти още един - ЦЪК, а ето ти и ТЕМА от форума по въпроса (явно пак някой не е ползвал търсачката).
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Google Translate
Като програма можеш да използваш и Promt XT. Превежда от английски, немски, френски и испански на руски, но направо великолепно!
Като програма можеш да използваш и Promt XT. Превежда от английски, немски, френски и испански на руски, но направо великолепно!

- Boqnskiq_Maistor
- Автомобил:
- Двигател:
- Boqnskiq_Maistor
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”