Привет, вкъщи има един хладилник МРАЗ, който работи. Но явно не му работи термостата, защото степените не работят , а камерата не замразява толкова добре, но пък е цялата в лед, който нараства и често трябва да се размразява.
Да имате идея къде можа да намеря инфо как да направя профилактика, че да го стегна малко?
МРАЗ профилактика
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: МРАЗ профилактика
sebastianz55 написа: ...Да имате идея къде можа да намеря инфо как да направя профилактика, че да го стегна малко?
Позната история

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sebastianz55 написа:Привет, вкъщи има един хладилник МРАЗ, който работи. Но явно не му работи термостата, защото степените не работят , а камерата не замразява толкова добре, но пък е цялата в лед, който нараства и често трябва да се размразява.
Да имате идея къде можа да намеря инфо как да направя профилактика, че да го стегна малко?
Ако ще го продаваш мисля че имам клиент за него

- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tod написа:sebastianz55 написа: ...Да имате идея къде можа да намеря инфо как да направя профилактика, че да го стегна малко?
Позната историяМного скоро ще му правя профилактика и на моето МРАЗ-че ... свалям го на улицата и до 2 часа идват профилактиците с каручката и го профилират в съответния пунк, а от там за тестване направо в Кремиковци ...
Това е туй то, а аз с кредитната карта та в Технополис ...
Това е много генерално и радикално иначе МРАЗ хехех тез кат бях малък беха мноо на мода.
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”