няма да крия че съм пил 2 или 3 водки

отивам си аз на паркинга,където си държа колата и гледам една астра прави маневри насам натам и я чакам да излези.обаче гледам че спират и единия слиза и гледатнещо а аз ме возят зад тях(племиника,все пак съм пил) през това време. и като се заглеждам 3 гуми нарязани и една мека.
и аз веднага вкарвам реплика:
така е като ти се свидят 2 лева за паркинг и си избягал без да платиш ще бъдеш наказан и оня ме напсува и аз (на няколко водки) без да му мисля слизам и почвам да го нареждам че е тъп селянин.
оня ми посяга и аз се дърпам и му викам аре ме докосни и ще те пратя подяволите.(закон ми е да не удрям първи)
и ме заплашва с полиция
много се амбицирах и ги изчаках
доидоха 7 полицая,полицията се намира на 30 метра
страшно викане падна и те почнаха раследване

оня ме изкара че аз съм му нарязал гумите
показах им аз къде са камерите да ходят и да гледат.
след 10 мин. се връщат а силния с опел астра ЕН 1834 .. ме заплашва с обласния прокурор на враца
след което му викам: кво ще стане ве да не ме набие и тои
и когато чуват куките решават че тои е прав и ми казват че съм предопреден.
обаче аз кипвам и не се спирам и от там ме предопреждават за 2 път щото щяли да ме арестуват.
ама азнесъмлесен и продължавам и наи нагло ме гонят от там ама аз нагал и седя и кво да гледам
полицая му сменя гумата на оня

от там аз почвамда се смея и ми правят предупреждение за 3 път,щяли да ме арестуват.
тогава аз им казвам че лелями е също в несебърската община и мога да им създам много по големи проблеми и те си тръгнаха
аре кажете ми какво е това
имах нужда да каза на някои,ако трябва заключете