мноо са ни зле катаджиите!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tskostov
- Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
мноо са ни зле катаджиите!!!
колеги, проверявайте си документите след проверка от кат, щото на мен след някоя проверка (незнам коя-ама така е като не си проверявам документите) вчера седнах в колата да отивам на работа и с голямо очудване видях че ми лиспва контролния талон с точките!!!! и понеже аз лично никога не си вадя документите от калъфчето, единствено полицаи са ми ги вадили, е очевидно че някой от "прекрасните" ни катаджии или без да иска не ми го е върнал,или докато е проверявал го е изтървал (аз не мога и да видя като си седя в колата),а не искам и да си мисля че може умишлено да ми го е прибрал!!! днес си извадих нов талон срещу 3,20лв (1,60лв е талона и още толкова -глоба). много лесно се вади,и не е никак скъпо,ама си е редене по опашки чакане,а лично на мен ми беше разкарване и чакане по опашките на КАТ-враца (живея в софия,ама л.к-то и книжката са ми от ВР)......така че лично ви препоръчвам много да внимавате какво ви връщат катаджиите след проверка!!!!
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: мноо са ни зле катаджиите!!!
tskostov написа:а не искам и да си мисля че може умишлено да ми го е прибрал!!!!
мисли си

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:tskostov написа:а не искам и да си мисля че може умишлено да ми го е прибрал!!!!
мисли си
за какво му е?
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
да ти направи мръсноLudia написа:batmilko написа:tskostov написа:а не искам и да си мисля че може умишлено да ми го е прибрал!!!!
мисли си
за какво му е?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
bobo7 написа:да ти направи мръсноLudia написа:batmilko написа:tskostov написа:а не искам и да си мисля че може умишлено да ми го е прибрал!!!!
мисли си
за какво му е?
тогава би ти "взел" книжката, щото така и така не гледаш какво прибираш.....и по-мръсно да ти го направи
- tskostov
- Контакти:
Ludia написа:bobo7 написа:да ти направи мръсноLudia написа:batmilko написа:tskostov написа:а не искам и да си мисля че може умишлено да ми го е прибрал!!!!
мисли си
за какво му е?
тогава би ти "взел" книжката, щото така и така не гледаш какво прибираш.....и по-мръсно да ти го направи
абе аз лично книжката си я проверявам преди всяко излизане с колата.....ама талона ми е на гърба на книжката и не му обръщам внимание!!! от сега на татаък ще му обръщам!!!!
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
внимавайте! един тупан ми прибрал книжката в документите на служебната кола на колегата веднъж и аз му ги връщам а на утре ден пътувам с моята служебна и ме спират а аз само с талон...
куката
.
обикновено го няма талона а тука некъф ми изгрява само по талон...
книжка очевидно имам-името ми на талона. та разхождах колегата от софия да ми носи книжката!
колко ли го е сърбел задника тоя тупан послеееее...

обикновено го няма талона а тука некъф ми изгрява само по талон...
книжка очевидно имам-името ми на талона. та разхождах колегата от софия да ми носи книжката!
колко ли го е сърбел задника тоя тупан послеееее...

- tskostov
- Контакти:

Последна промяна от tskostov на Съб 04 авг 2007 18:01, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”