Кой къмпинг ще ми препоръчате?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Кой къмпинг ще ми препоръчате?
В понеделник ще си купувам палатка и се чудя къде да отида да я тествам
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кой къмпинг ще ми препоръчате?
saiman написа:В понеделник ще си купувам палатка и се чудя къде да отида да я тествам
извън темата, но въпроса много ме вълнува : каква палатка си взе, ако може снимка и цена ?
Ludia написа:saiman написа:В понеделник ще си купувам палатка и се чудя къде да отида да я тествам
извън темата, но въпроса много ме вълнува : каква палатка си взе, ако може снимка и цена ?
тои още не си е купил.чак в понеделник ще я купува

da__buzz написа:Ludia написа:saiman написа:В понеделник ще си купувам палатка и се чудя къде да отида да я тествам
Ще си купувам една еднопластна двуместна от метро.Като я купя ще кача снимки
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
окsaiman написа:da__buzz написа:Ludia написа:saiman написа:В понеделник ще си купувам палатка и се чудя къде да отида да я тествам
Ще си купувам една еднопластна двуместна от метро.Като я купя ще кача снимки

извинявай за спама в темата ти

- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
препоръчвам ти къмпинг 'градина', до созопол, едно време съм ходила там. сега чувам добри думи за 'златната рибка', пак там. но не знам какъв е плажът там.
а преди няколко седмици тествахме на Кръстова гора двуместна палатка, купена от практикер:
не се овлажнява, има и щоричка срещу комари,
идеална беше
където и да отидеш - за морето първа линия с палатка не е най-удачно. и приятно изкарване.
а преди няколко седмици тествахме на Кръстова гора двуместна палатка, купена от практикер:

идеална беше

където и да отидеш - за морето първа линия с палатка не е най-удачно. и приятно изкарване.
- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
Твърдо за Къмпинг Градина!Всяка година съм там и никога не съм останал разочарован. Плажа е хубав, има страшно мн млади хора и купона никога не спира но най-невероятното нещо е гледката към острова отпред на който по всяко време може да отидеш да си направиш разходка и да скачаш от скалите ако те влече! 

joser написа:препоръчвам ти къмпинг 'градина', до созопол, едно време съм ходила там. сега чувам добри думи за 'златната рибка', пак там. но не знам какъв е плажът там.
идеална беше
Палатката , която съм си харесал е същата като твоята
Върни се в “ОФФ-Топик - други”