Историята е следната:Та харесах си аз една кола в Търговище.
Обаждам се на продавача и той ми казва,че колата е в перфектно състояние и всички описани екстри си работят.Обадих се на Сашо пича за съдействие.Товарим се ние Аз жената децата и бащата на Джетата и 330км.път та в Търговище да гледаме колата.Въпросната кола я бях виждал на снимки в интернет.Пристигам аз в Търговище обадих се на Сашо който от негова страна ми оказа пълно съдействие и изключително внимание.Та с негова помощ се срещнах с продавача на колата,и мъките започнаха.Трябваше да чакам близо 2 часа.да докара колата за оглед.Както и да е търпеливо изчаках все пак съм бил 330км.за да я видя.Накрая докара един кошник който беше рекетиран отвсякъде.Хидравликата му не работеше и ходовата част беше тотално разбита.Предно дясно колело си ходеше напред назад по 5-6см.Тази кола в това състояние на ходова част си е подвижен ковчег.Продавачът на колата бе предупреден от Сашката,че се занимавам с ремонт на коли,но въпреки всичко човекът продавач(Селски тарикат)до последно си мислеше,че ще може да ми земе парите.Благодарение на Сашо,господ и моите технически познания по автомобилите селският тарикат остана разочарован.А кажете как се кара кола с неработеща хидравлика и тотално разбита предница 300км.в която която трябва да се возят и децата ми.Не искам и да си помислям какво би могло да се случи.Единственият ми келепир от цялото това пътешествие беше,че се видях с Сашо.
Сашо,братле още веднъж ти благодаря за всичко което направи за мен.

А за въпросният продававач мога да кажа само,че ще дойде и неговият час и ден в който ще си намери майстора.Но все пак се чудя как може да има такива хора.Да бия аз 700км.за да ми продава той подвижен ковчек.Направо съм изумен от подобни.....незнам как да се изразя.