отново цариградско

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

отново цариградско

Мнениеот bbboiko2004 » Сря 08 авг 2007 8:53

искам да предупредя някои които все още не е излязал на работа или по накаква задача към центъра моля НЕ минавайте по Цариградско задръстването е от 4 ти км. За 50 мин едвам стигнах до Ропотамо там отбих по алея Яворов. много е по лесно да се мине почти няма коли. Надявам се да бъда полезен на някои.

Потребителски аватар
dan40
Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
Двигател:

Мнениеот dan40 » Сря 08 авг 2007 8:55

Лудница е да , и аз от там минах ... Да доуточня само , става въпрос посока Орлов мост :)

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

..

Мнениеот bbboiko2004 » Сря 08 авг 2007 9:33

мерси колега :oops: за уточнението.

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 08 авг 2007 9:41

На излизане София как е ?
Като се качиш от моста на летището пътя за Пловдив има ли много задръствания или да се търси друг маршрут?

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 08 авг 2007 9:45

Adnan написа:На излизане София как е ?
Като се качиш от моста на летището пътя за Пловдив има ли много задръствания или да се търси друг маршрут?

Би трябвало да няма :wink:

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Сря 08 авг 2007 9:50

Посока Пловдив обикновено няма задръствания, но към центъра е лудница. Сутринта закъснях за работа да му се невиди :? - бях забравил за ремонта.

Потребителски аватар
B12Gold
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот B12Gold » Сря 08 авг 2007 9:54

Аз сутринта се качих от кръговото на 4-ти километър и нямаше повече коли от обикновено, по посока Пловдив.

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Сря 08 авг 2007 10:04

Adnan написа:На излизане София как е ?

Споко в посока Пловдив няма задръстване с изключение на Петък след 18:00 ама ако минеш през Дружба-2 го избягваш (а на моста за летището никога не е имало голям трафик)

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Сря 08 авг 2007 10:08

Някой може ли да ми каже дали се минава по канала през Орлов мост към Евлоги Георгиев??? Или е затворено цялото кръстовище на Орлов мост ???

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Сря 08 авг 2007 10:17

Да им /// м////те!

Никъде няма табела предупреждаваща от къде до къде е тъпия ремонт, при все че можеш да избегнеш ако знаеш от рано. Има една табела и точно една смотана отбивка, когато разбираш колко си прецакан. Трябва да има табели отпреди 4-ти километър, че да не се забиват хората.
Къде аджеба има карта на кои улици са затворени, щото немам нерви от добрата организация дето правят... Нямало хора, . ама като забутат всички хора останали в 3 улици все тая.

Баси!

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Сря 08 авг 2007 10:24

Да им ... майката!!! Заради тия .... закъснях за интервю за нова работа :evil:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 08 авг 2007 10:42

Хора, какво да ви кажа - това беше ясно, аз лично се направих на хитър и мислех да цакам по локалното, но ГРЕДА, оказа се че едва се добрах за разклона към ТВ Кула, където положението беше същото ... Ами смотана история, в цивилизованите държави това се прави за 2 денонощия с 16 смени работници, от онези на които им се плаща от данъците ми/ви и разбира се хора, които им оказват постоянен контрол.
Простичко е - твърда ръка, малко пари за работниците, материали и ЖЕЛАНИЕ, разбира се :)

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 08 авг 2007 10:51

Причините защо е станало така, как натам се прави другояче са ни ясни. Ясно ни е също и че нищо не можем да променим. Това, което можем да направим е да се организираме.. Аз например съм в младост 3 и ходя на работа до автогарата. Днес ходих с транспорт, защото оставих колата на паркинга, но ясно е, че хора в тази посока има много (очевадно е!), дори не по целия маршрут. Та не можем ли да отворим някаква тема, където всеки да пише кога и в каква посока пътува, съответно да качи 3-ма - 4-ма в колата, хем ще си делят разхода, хем ще олекне малко задръстването.. Дори съвсем малко, но - капка по капка вир става :) А ако "светнем" колегите от другите форуми може да се постигне някакъв резултат. До колкото разбрах ремонтите ще са още 1-2 седмици, а ако някой си намери приятни събеседници (или такива, които са по целия маршрут), нищо не му пречи да продължава да се възползва от "услугата" и за по-нататък :)

Потребителски аватар
B12Gold
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот B12Gold » Сря 08 авг 2007 10:56

Причините защо е станало така, как натам се прави другояче са ни ясни. Ясно ни е също и че нищо не можем да променим. Това, което можем да направим е да се организираме.. Аз например съм в младост 3 и ходя на работа до автогарата. Днес ходих с транспорт, защото оставих колата на паркинга, но ясно е, че хора в тази посока има много (очевадно е!), дори не по целия маршрут. Та не можем ли да отворим някаква тема, където всеки да пише кога и в каква посока пътува, съответно да качи 3-ма - 4-ма в колата, хем ще си делят разхода, хем ще олекне малко задръстването.. Дори съвсем малко, но - капка по капка вир става Smile А ако "светнем" колегите от другите форуми може да се постигне някакъв резултат. До колкото разбрах ремонтите ще са още 1-2 седмици, а ако някой си намери приятни събеседници (или такива, които са по целия маршрут), нищо не му пречи да продължава да се възползва от "услугата" и за по-нататък Smile

Това ми се струва невъзможно!

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Сря 08 авг 2007 10:57

Все в тоя ред на мисли, каква е ситуацията на околовръстното, че не смея да се кача там?? Някаква прясна информация, някой да има :):):)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”