отново цариградско
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
отново цариградско
искам да предупредя някои които все още не е излязал на работа или по накаква задача към центъра моля НЕ минавайте по Цариградско задръстването е от 4 ти км. За 50 мин едвам стигнах до Ропотамо там отбих по алея Яворов. много е по лесно да се мине почти няма коли. Надявам се да бъда полезен на някои.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
..
мерси колега
за уточнението.

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:На излизане София как е ?
Като се качиш от моста на летището пътя за Пловдив има ли много задръствания или да се търси друг маршрут?
Споко в посока Пловдив няма задръстване с изключение на Петък след 18:00 ама ако минеш през Дружба-2 го избягваш (а на моста за летището никога не е имало голям трафик)
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Да им /// м////те!
Никъде няма табела предупреждаваща от къде до къде е тъпия ремонт, при все че можеш да избегнеш ако знаеш от рано. Има една табела и точно една смотана отбивка, когато разбираш колко си прецакан. Трябва да има табели отпреди 4-ти километър, че да не се забиват хората.
Къде аджеба има карта на кои улици са затворени, щото немам нерви от добрата организация дето правят... Нямало хора, . ама като забутат всички хора останали в 3 улици все тая.
Баси!
Никъде няма табела предупреждаваща от къде до къде е тъпия ремонт, при все че можеш да избегнеш ако знаеш от рано. Има една табела и точно една смотана отбивка, когато разбираш колко си прецакан. Трябва да има табели отпреди 4-ти километър, че да не се забиват хората.
Къде аджеба има карта на кои улици са затворени, щото немам нерви от добрата организация дето правят... Нямало хора, . ама като забутат всички хора останали в 3 улици все тая.
Баси!
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хора, какво да ви кажа - това беше ясно, аз лично се направих на хитър и мислех да цакам по локалното, но ГРЕДА, оказа се че едва се добрах за разклона към ТВ Кула, където положението беше същото ... Ами смотана история, в цивилизованите държави това се прави за 2 денонощия с 16 смени работници, от онези на които им се плаща от данъците ми/ви и разбира се хора, които им оказват постоянен контрол.
Простичко е - твърда ръка, малко пари за работниците, материали и ЖЕЛАНИЕ, разбира се
Простичко е - твърда ръка, малко пари за работниците, материали и ЖЕЛАНИЕ, разбира се

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Причините защо е станало така, как натам се прави другояче са ни ясни. Ясно ни е също и че нищо не можем да променим. Това, което можем да направим е да се организираме.. Аз например съм в младост 3 и ходя на работа до автогарата. Днес ходих с транспорт, защото оставих колата на паркинга, но ясно е, че хора в тази посока има много (очевадно е!), дори не по целия маршрут. Та не можем ли да отворим някаква тема, където всеки да пише кога и в каква посока пътува, съответно да качи 3-ма - 4-ма в колата, хем ще си делят разхода, хем ще олекне малко задръстването.. Дори съвсем малко, но - капка по капка вир става
А ако "светнем" колегите от другите форуми може да се постигне някакъв резултат. До колкото разбрах ремонтите ще са още 1-2 седмици, а ако някой си намери приятни събеседници (или такива, които са по целия маршрут), нищо не му пречи да продължава да се възползва от "услугата" и за по-нататък 

Причините защо е станало така, как натам се прави другояче са ни ясни. Ясно ни е също и че нищо не можем да променим. Това, което можем да направим е да се организираме.. Аз например съм в младост 3 и ходя на работа до автогарата. Днес ходих с транспорт, защото оставих колата на паркинга, но ясно е, че хора в тази посока има много (очевадно е!), дори не по целия маршрут. Та не можем ли да отворим някаква тема, където всеки да пише кога и в каква посока пътува, съответно да качи 3-ма - 4-ма в колата, хем ще си делят разхода, хем ще олекне малко задръстването.. Дори съвсем малко, но - капка по капка вир става Smile А ако "светнем" колегите от другите форуми може да се постигне някакъв резултат. До колкото разбрах ремонтите ще са още 1-2 седмици, а ако някой си намери приятни събеседници (или такива, които са по целия маршрут), нищо не му пречи да продължава да се възползва от "услугата" и за по-нататък Smile
Това ми се струва невъзможно!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”