Снощи се прибираме с гаджето от диско в центъра и от славейков хващаме едно такси 91280 един фиат. (беше ми интересно как върви, пък на Ок ми е скучно вече

. Тръгваме ние, първо трябваше да минем през дружба и после за младост. Бакшиша ми каза че най-добре за дружба да минем през слатина. Аз се съгласих. Препсувахме бат бойко и продължихме. На големия булевард в слатина май се казваше слатински или нещо такова едно БМВ 5-ца 90-те години първо караше пред нас съпер бавно. Бакшиша го задмина и си караше пред него в лявата лента. После оня се залепи отзад и на непресечена линия мина в насрещното и караше примерно с 90-100, защото ние бяхме с 60-70. Изпревари ни с мръсна газ и на светофара, след 200 метра при път с предимство скача на спирачките. Бакшиша и той кове спирачки, обаче нъцки... - Прааас. Нацепи го отзад здраво. Оня с БМВ-то продължи да си кара. Бакшиша почна да му светка и да ми свирка да спре. След 100 метра онзи отби в една пресечка и паркира на един паркинг. Бакшиша слиза и вика "кво направи бе човек". Онзи с бавареца беше по мое мнение поне на 2 водки и най-нагло заяви: " е кво да правя карам си най-спокойно, спирам и някъв се нацепвав мене отзад. Имаш късмет, че ми няма нищо на колата" После се разправяха там още малко и онзи от бмв-то продължаваше да твърди, че нищо не бил направил. Аз му викам на бакшиша:" абе пич викни КАТ да дойдат да духне дрегера и да се види че е пиян". Той, обаче, с половин уста ми заяви че няма документи в него

. Аз се изумих. В крайна сметка нито КАТ викаха нито нищо. Закара ме тоя до младост, като през целия път говореше с някакви и им разправяше какво било станало. Накрая ми поиска телефона ако се наложело да свидетелствам. Аз му дадох грешен номер и го изпратих по живо по здраво.
Ако си имаше документи бих му съдействал, но при това положение хората казват "сори майкъл"