Пускам темата нарочно за да може всеки от колегите да си каже мнението по темата.Продавал съм и съм купувал много неща тук,за сега не съм имал проблем с некоретни колеги ,държа ако някой е имал проблем с мен да го отбележи тук в темата!!!!!
Въпроса е следния - снощи докато преглеждах "Продава" попадам на тази обява: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=55218 ,никой не беше писал в темата и мисля,че еповече от ясно щом съм писъл първи и съм потвърдил ,че я искам тази вежда - кой е редно да я вземе?Обаче по някое време колегата " doktora_gti" решава,че той трябва да я вземе и ,че тука си няма никакви правила и т.н и по най - тъпия начин след като е нормално колегата "Driver" да я даде на мен да ми изпраща това лично съобщение:съобщението е копирано от личните ми -
"ei pravite suoper pomiarski raboti,tva sa evtini selski nomera da znae6,nia sa razbirame toi e dava na teb,imam 2 komplekta takiva s laisni i pragoive ama sa izlagate kato kiflajii za 10lv"
Първо нито е писал той в темата първи ,а е писал на лични не знам кога и колко пъти,второ въпреки правилата продавача може сам да избере на кой да я даде и трето всеки тук знае въпросното лице с каква цел иска да закупи въпросната вежда!
Държа всеки който има мнение по въпроса да си го каже!
Моля дайте си мението колеги....!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:18, променено общо 1 път.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Колега, да това ли става въпрос http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=55218 и какъв е случая 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
didkoltd написа:Аз не съм сигурен дали е писал той първи на лични ама не това ми беше мисълта ами тия съобщения които получавам!
сори че ще ти го кажа, ама много е смешно това ...... и кво като ти е писал лично.....нали веждата е твоя вече.......невиждам и да се оплачеш какво ще постигнеш..... това е моето мнение......не бих занимавал всички с нещо такова

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:didkoltd написа:Аз не съм сигурен дали е писал той първи на лични ама не това ми беше мисълта ами тия съобщения които получавам!
сори че ще ти го кажа, ама много е смешно това ...... и кво като ти е писал лично.....нали веждата е твоя вече.......невиждам и да се оплачеш какво ще постигнеш..... това е моето мнение......не бих занимавал всички с нещо такова
Абе зае.и веждата не ми е за нея ама уж е големия търговец ,а за една вежда да реве като малко дете на което са му изяли обяда някак си не си го представях така,колко ще спечели от нея ???????????? И пак баналния въпрос "Каква е целта на темата "Продава"?
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”