Парфюми
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Парфюми
хора знаете ли къде в СФ може да се намерят читави парфюми на "по-нормални" цени?
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
В София не, но на 60км от София - Калотина, знам къде
Ако имаш международен паспорт можеш да излезеш от България, влизаш във Фрий Шоп-а, вземаш цигари, алкохол и каквито и да е парфюми на почти без пари. Не приемат левове, евро или щ.долари.
Единственото неудобство е, че трябва да влезеш и в Сърбия, след което да излезеш от там и пак в България. Ако си с колата - можеш да си налееш и безмитно гориво преди минаването на нашата граница. Имай в предвид, че минеш ли с колата имаш такса 4лв че минаваш през една локва за обезпаразитяване на връщане...
Успех

Ако имаш международен паспорт можеш да излезеш от България, влизаш във Фрий Шоп-а, вземаш цигари, алкохол и каквито и да е парфюми на почти без пари. Не приемат левове, евро или щ.долари.
Единственото неудобство е, че трябва да влезеш и в Сърбия, след което да излезеш от там и пак в България. Ако си с колата - можеш да си налееш и безмитно гориво преди минаването на нашата граница. Имай в предвид, че минеш ли с колата имаш такса 4лв че минаваш през една локва за обезпаразитяване на връщане...
Успех

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Парфюми
Muncho написа:хора знаете ли къде в СФ може да се намерят читави парфюми на "по-нормални" цени?
кажи какво искаш

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
HUGO BOSS Selection ето това ме интересува.
В мола 90мл струват 120 кинта, 50мл. - 90лв.
В този сайт го намерих 90мл за 60лв ( http://parfumi-shop.com/product_info.ph ... cts_id=600 ). За съжаление така по картинка не може да се разбере какво точно продават
.
В мола 90мл струват 120 кинта, 50мл. - 90лв.
В този сайт го намерих 90мл за 60лв ( http://parfumi-shop.com/product_info.ph ... cts_id=600 ). За съжаление така по картинка не може да се разбере какво точно продават

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:Muncho написа: ....В мола 90мл ......
аз един път напазарувах от мола скъпи парфюми , които се оказаха абсолютни ментета - мизерна работа
това не звучи обнадеждаващо...
Аз до момента съм купувал от човек ( който дори посещава форума и предполагам като види темата ако още се занимава с това ще прати лс

maiz написа:И аз я знамdaneva78 написа:Здравей, да кажа каквото и аз знам. В някои парфюмерии продават тестери на парфюмите на цени доста по-ниски. Парфюмите пак са оригинални. Знам една парфюмерия в Младост 4 на пазара.
е загуби се бе човек. Не виждам да си писал в последните 5 теми. Кво става с тебе хеххее
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
galaboff написа:В София не, но на 60км от София - Калотина, знам къде
Успех
И струва ли си да паля голфи до Калотина за такова гориво... с колко е по ефтин
Върни се в “ОФФ-Топик - други”