Подпалили са склада ми в Пловдив
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Подпалили са склада ми в Пловдив
рязали са железа в съседния склад, през някаква тръба минава искра в нашия склад и подпалва част от стоката. Щетите причинени от пожара възлизат на 6000 лв, които не знам дали ще ми ги въстановят. 

Последна промяна от shenko на Пет 10 авг 2007 22:01, променено общо 1 път.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
-
- Автомобил:
- Двигател:
VW-fenka написа:Tomcat написа:а това да ти прилича на форум за лични драми
![]()
![]()
Понякога човек има нужда от съвет ....а аз мисля,че в този форум има много компетентни хора. Не е запознат колегата ,заради това пита. Твоя пост ме изуми
с кое те изуми, с това че целият форум стана като вестник лична драма. за това че стойностните теми за автомобили просто липсват, за това че се говори по- често за хладилници, печки и самоебачки с педали отколкото за бутала, биели и джанти.
извинявам се, но се дразня, и мисля че съм прав
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tomcat написа:не се нервя, дразня се. не искам да се карам с никой просто като прекарваш много време на едно място го чувстваш малко като свое и е малко гадно като то се променя в посока която не ти харесва.
колегата, сори че ти осрах темата
колега, пожелавам ти никога да не изпиташ това чувство, просто имах нужда от споделяне и малко съчувствие... мерси че ми осра темата

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
shenko написа:Tomcat написа:не се нервя, дразня се. не искам да се карам с никой просто като прекарваш много време на едно място го чувстваш малко като свое и е малко гадно като то се променя в посока която не ти харесва.
колега, пожелавам ти никога да не изпиташ това чувство, просто имах нужда от споделяне и малко съчувствие... мерси че ми осра темата
Шенко горе главата батка....всичко ще се нареди...кофти старт, ама се случват и такива гнусни мизерии. Мисля че със съдействието на полицията ще успееш да извоюваш някакво обезщетение!
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
томкат - никак не си прав бате....тука сме едно семейство...шенко помага с какво може на всеки от форума и предполагам и той го усеща като свое. просто споделя с приятели някаква беда, а ти почна за биели и лагери да говориш...не всичко е коли...понякога на дневен ред има по важни неща и малко съчувствие на никой не вреди...има си раздели и с течение на обстоятелствата офф-топик се превърна в персонален съветник на всички!
-
- Автомобил:
- Двигател:
shenko написа:Tomcat написа:не се нервя, дразня се. не искам да се карам с никой просто като прекарваш много време на едно място го чувстваш малко като свое и е малко гадно като то се променя в посока която не ти харесва.
стига де, не плачи

насрах точно твоята тема, защото ти си един от отявлените представители на групата юзъри които използват форума, за всичко друго само не и за това за което е направен
Последна промяна от Atanas14 на Пет 10 авг 2007 15:58, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”