E-bay .... може ли да ме излъжат ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
E-bay .... може ли да ме излъжат ?
Колеги, търсих в търсачката но не успях да намеря това което ми трябва ... нещо не се оправям с нея. Въпроса ми се отнася за едно оригинално CD за колата ми, но ме е страх да не би да се окаже някой боклук който не работи защото парите не са малко. Та дали има шанс да не е читава някоя стока ?? Благодаря ви предварително !!!
Чакайте де, това eBay е просто едно посредническо "бюро". Сделките се правят от частни лица и eBay не може да контролира кой какво в крайна сметка продава, изпраща ли го реално и т.н. Тъй че ако ще те мамят няма никакви пречки. Караш на доверие. Макар че не вярвам за едно ЦД да тръгнат да ти правят големи измами. Който мами ще гледа поне 1000$ да прибере.
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
niks76 написа:гаранция няма ,но принципно няма измама
Всеки ден в бачкането се натъквам поне на 10 човека (чужденци) които са излъгани от някой в Е-bay.
Няма никаква гаранция че ще си получиш стоката,а даже да я получиш,че ще е читава.
longora написа:Пише че е от Хонг Конг ... но за сега ме разубеждавате да поема риска ... А ако ме излъжат примерно вместо с CD наистина ми донесат пръчка има ли някъв начин да си върна парите след като съм излъган ?
Парите трудно ще си върнеш. Но може евентуално да искаш да ти снима в много пози стоката и евентуално и него си да включи в снимките. Ако продава нещо измислено това ще го затрудни поне малко. Питай го и от кой град е и после по IP-то в емайла със снимките може да провериш дали не лъже.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”