В заключената тема "защо scuba така ме нападна" пусната най-предизвикателно на латиница ,аз се възхитих и продължавам да се възхищавам от постинга на scuba .....не виждам по-кратко и по - ясно формулиран мотив за нас-тези които въпреки всичко оставаме тук в България и въпреки купищата несгоди и стреса понятието Родина не изчезва в имагинерни мъглявини...
Същевременно нещо друго ме шокира......някои колеги направиха извода,че scuba е решил да спами!!!!Два дни мислих по тази тема(колкото и странно за изглежда)....
Ако модераторите разрешат нека малко се поразбъбрим и на тази тема....България,българското....българите,Родина,Отечество,Дълг и други все позабравени понятия.....и наистина ли ставаме все повече националнихилисти.......
БЪЛГАРИЯ,Родината.......и спама....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нищо не спами Скуба ...просто тука нищо не идва на готово и човек трябва да се скъса от трудене и успехите идват ....... а не държавата това държавата онова ....... .... някой цял живот висял по кафетата не хванал нищо все чакал на готово отива да продава хотдог и почва да ми плюе страната .......ай сиктир да си продават там да си взимат минималната надница в щата...... всеки има право да прави каквото си поиска ..но държавата ако не си успял тук не е виновна ...да много често пречи и те спъва ..... но максимълизмът е начин на мислене и идея, а нея държавата и институциите и не могат да спрат........
след като България, повече от 10 години се управлява от протурски ориентирани "политици" , по националната телевизия се говори на турски, хора с турски имена управляват бизнеса и парите постъоващи от вън ....
ние родените Българи с Българско и християнско съмосъзнание какво правим ??????????
чешем си езиците (пръстите)
някаква полза/смисъл от подбни теми ????
ние родените Българи с Българско и християнско съмосъзнание какво правим ??????????
чешем си езиците (пръстите)
някаква полза/смисъл от подбни теми ????
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе братко аз съм в щатите и отивам на интервю за работа в Боинг щото срамна работа НЯМА ама аз няма да продавам хотдог и онези казват ами не може защото заради 11 септември 2001 не взимаме временно чужденци ..ама може примерно да работите като подръжка на принтерите, копирите и да вдигате чат пат телефона ..... хехе ...ми те се опитаха да ме върнат 5 години назад в развитието аз тука си правя 3 пъти повече пари от колкото те ми даваха ... и от АЛЯСКА идват и почват да плуят ...... навсякъде е сеч, никъде лесно няма ...ама да ми говорят тука че няма работа и не може да се живее и че няма переспектива ...е съжалявам проблема си е в хората ........ успех пожелавам на всички в чужбина ....здраве щастие ...ама щом има хора дето се оправят тук ....явно им куца теорията.......
... още повече търсихме хора до преди миналата седмица на стартова 750 лева с всички осигуровки и се осигуряват на тези пари реално, че и премии има и извънредни и след тримесеца ако се оправиш ти вдигат парите и те ми идват някакви тъпи чукове със самочувствие до небето дето бъкел нищо не знаят ........ еми кой име е виновен че не учат ...избираш си една област и учиш непрекъснато ..... държавата ли да ти набие мозък дееба
... още повече търсихме хора до преди миналата седмица на стартова 750 лева с всички осигуровки и се осигуряват на тези пари реално, че и премии има и извънредни и след тримесеца ако се оправиш ти вдигат парите и те ми идват някакви тъпи чукове със самочувствие до небето дето бъкел нищо не знаят ........ еми кой име е виновен че не учат ...избираш си една област и учиш непрекъснато ..... държавата ли да ти набие мозък дееба
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:..но мисля че всеки има право на решения в живота си и ако е избрал Китай или Аляска си е негов проблем...само да не прави изказвания от рода на: - Мани я тая скапана България и подобни тъпотии...
решението на хората го уважам, независимо дали на мен ми харесва... Но не обичам някой да плюе държавата, само защото той е некадърен и кекав.. А пък за думата ДЪЛГ... мисля че вече не фигурира в речника на хората
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
scuba написа:chefito написа:..но мисля че всеки има право на решения в живота си и ако е избрал Китай или Аляска си е негов проблем...само да не прави изказвания от рода на: - Мани я тая скапана България и подобни тъпотии...
решението на хората го уважам, независимо дали на мен ми харесва... Но не обичам някой да плюе държавата, само защото той е некадърен и кекав.. А пък за думата ДЪЛГ... мисля че вече не фигурира в речника на хората
SCUBA....тази дума така ми е врастнала в съзнанието още от дете,че откакто се помня никога не е изчезвала оттам....колкото и архиварски да звучи....затова съм си избрал тази професия(и си я обичам)...
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ааа да още нещо .... термина "всичко е с връзки" ми много ясно че който и да е работодател ще предпочете познат пред непознат...... връзки се създават ....... излизаш, запознаваш се, държиш се добре и отговорно ...... създаваш нови и нови контакти ..... като си някакъв лумпен вкъщи забит дето само плуе ...е аджаба от тях насила ли да го закарат на интервю ....
ааа да политиците ....ами на мен от тях нищо не ми зависи ...следователно през ... ми е за тях ...работа има за целия китайски народ .........
ааа да политиците ....ами на мен от тях нищо не ми зависи ...следователно през ... ми е за тях ...работа има за целия китайски народ .........
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:ааа да още нещо .... термина "всичко е с връзки" ми много ясно че който и да е работодател ще предпочете познат пред непознат...... връзки се създават ....... излизаш, запознаваш се, държиш се добре и отговорно ...... създаваш нови и нови контакти ..... като си някакъв лумпен вкъщи забит дето само плуе ...е аджаба от тях насила ли да го закарат на интервю ....
баткааааааа аман от познатииии не взимам и гаджето си на работа при мен....

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е още това остава ...жената и вкъщи и на работа
мноо ясно че пречи държавата и то много ама преди десет години ми пречеше повече ...... а у Ботсвана пречи още повече ...ама бал съм ги не мога да се ядосвам за глупости...

Последна промяна от Tyan на Чет 09 авг 2007 12:27, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”