Отново за "Голфове" и "Селяни", но с лич
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отново за "Голфове" и "Селяни", но с лич
В началото - изключително съм против поставянето под общ знаменател на хората по един или друг признак и особено по това какви коли карат. Такова едно "групиране" е абсолютно неприемливо. Думата ми обаче е какво ми се случи днес. Христос Воскресе на всички, разбира се, но освен това аз днес имам и рожден ден. Та значи, пътуваме си аз и моята половинка със "семейния" Пасат - щастливи от прекрасно прекараното време на този двоен празник, когато един пълен олигофрен с Голф 4 - GTI (червен) крайно грубо и просташки ни засече, при което, за да не го ударим, се залепихме на предното стъкло под въздействието на спирането на автомобила и инерцията. Тъпакът желаеше да ни изпревари, навлизайки в насрещното, а там една кола замалко не го удари и той се "спаси", опитвайки се да удари нас. Няма да обяснявам по-нататък за гневно разменените жестове и гоненицата по улиците. Думата ми е следната: няма значение с каква кола си, но трябва да си изключително умен и толерантен на пътя. Защото противното може да коства живота или здравето на някого. Ако ще се убиваш от простащината си - убивай се сам, където искаш, но гледай около теб в радиус от поне 1 км да няма други хора, които да отнесеш със себе си! Съвпадение е, че тоя ненормалник кара Голф и случката въобще не означава, че колегите с голфовете са селяндури, но именно така излизат имената на групичките с определени модели коли. Затова, ако ви е известно кой е човекът с червения Голф 4 - GTI с ДК№ С 46 46 КС, предайте му от мое, а надявам се и от ваше име, че е уникален простак и ужасно грозно петни името и на марката, и на клуба. Защото, вярвате или не, клубът е известен в обществото. А не дай си Боже тоя плесенясал мозък да е член на клуба! Жална ни майка, ако допускаме с нашето благородно начинание да се отъждествяват подобни "герои"...!!!
- izaka_82
- Автомобил:
- Двигател:
Какво да се направи ,за съжаление е пълно по улиците с такива идиоти.Няма значение от колата ,такъв тъпанар и в запорожец да го качиш ,той пак ще си е тъпанар.
Ами един ТЪПАНАР мина на червено в моя квартал,и като го настигнах и му свирнах ,той започна да да ми ракомаха вместо да се извини.Както бяхме 4 човека можеше да го пребиеме ама и това си е селяния
.
Ами един ТЪПАНАР мина на червено в моя квартал,и като го настигнах и му свирнах ,той започна да да ми ракомаха вместо да се извини.Както бяхме 4 човека можеше да го пребиеме ама и това си е селяния

Re: Отново за "Голфове" и "Селяни", но с
Lawyer написа:червения Голф 4 - GTI с ДК№ С 46 46 КС,...
Ами трудно се управлява автомобил с 4646 конски сили

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
съжалявам пич...
ето защо, за мое най голямо съжаление единственото решение за България е камера на всяко кръстовище - така тъпанарите с ултраскъпите коли и киселите гъзета дето минават само на червено ще си отнасят актовете а покрай тях ще го духаме и ние, ама май така е по-добре. То така и ще стане - четох някъде че куките само чакали мангизите от Европа и почва слагането по по-големите кръстовища...а иначе темата "Голфаджия - селяндур"/е, и аз съм с голф
/ си мисля,че тръгна от там когато поевтиняха 2-ките и всички кисели 16 годишни гъзета се метнаха на по едно GTI без въобще да имат идея как се кара кола и още повече "що е това толерантност на пътя", да не говорим за правилници и шофьорски книжки, и с идиотските си изпълнения нарочиха всички нормални хора, каращи една най-нормална кола 

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Аз винаги съм бил против, хората да се делят по географски, авто и други признаци.
Важна е индивидуалността.
Случвало ми се е в компания да се запозная с някой, да се получи добра комуникация и в следващият момент при започване на авто тема и уточняване на кой с каква кола е /аз съм с голф/ да чуя реплика "Ааа ясно дотук, няма смисъл" в такъв случай, човека го игнорирам супер крайно и прекратявам всякаква комуникация, не само на авто теми
Случвало ми се е в компания да се запозная с някой, да се получи добра комуникация и в следващият момент при започване на авто тема и уточняване на кой с каква кола е /аз съм с голф/ да чуя реплика "Ааа ясно дотук, няма смисъл" в такъв случай, човека го игнорирам супер крайно и прекратявам всякаква комуникация, не само на авто теми
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
R@do написа:Аз винаги съм бил против, хората да се делят по географски, авто и други признаци.
и на мен ми се е случвало ама им се смея в очите.пък после като ме опознаят и ми викат "абе братле ти си бил пич нищо че караш голф" хахаха се едно да караш голф е най-големата мизерия която може да се случи на човек.ама после ме молят да им дам едно кръгче нали...?!ахахахах
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Ей сега се замислих, а и тази тема, най вече последното мнение..........
Защо??????????????
Българите си мислят(някой дето и понятие си нямат от коли), че да караш голф е мизерия........като голфа си е супер, а пък и по-някое време ми беше попаднала една статия, сравнение на вечните конкуренти, Астра ГСИ и ГТИ-то............при еднакви мотори- 2.0литрови, 200кс, ускорението на ГТИ-ката, е една секунда по-бързо.............еталон е за качествено оборудване в класа си.......заедно с А3........и т.н...........но явно българите са завистливи, на собствениците на Голф и т.н
Защо??????????????
Българите си мислят(някой дето и понятие си нямат от коли), че да караш голф е мизерия........като голфа си е супер, а пък и по-някое време ми беше попаднала една статия, сравнение на вечните конкуренти, Астра ГСИ и ГТИ-то............при еднакви мотори- 2.0литрови, 200кс, ускорението на ГТИ-ката, е една секунда по-бързо.............еталон е за качествено оборудване в класа си.......заедно с А3........и т.н...........но явно българите са завистливи, на собствениците на Голф и т.н

- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голфа от край време си е лидер в класа и то с основание. Не че е кой знае какво но в сравнение с кадет/астра и ескорт си е екстра. Голфовете ГТИ още от времето на единичката са желани резачки, та е нормално да привличат келешите като мухи на мед. Друго си е да си келеш с голф ГТИ, вместо с Кадет ГСИ например. И съответно от там и лошото име на "голфаджиите". Който не разбира че 90% от "голфаджиите" са нормални хора и само 10% са кретени си е негов проблем. В крайна сметка много по-дразнещи на пътя са маршрутките и такситата. Какво толкова са се загледали у голфовете. Впрочем преди години, когато карах опел омега, един келеш с ГТИ ме засече доста гадно. Като се ядосах го догоних на един ляв завой и така го засякох че той се блъсна (леко - но достатъчно) в едни леки огради на един паркинг. Признавам че постъпих гадно но много ме вбеси. Но мисълта ми беше, че не съм го нарочил за "голфаджия!" а за най-обикновен келеш. Ако ме разбирате какво искам да кажа.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Голфовете ГТИ още от времето на единичката са желани резачки, та е нормално да привличат келешите като мухи на мед. Друго си е да си келеш с голф ГТИ, вместо с Кадет ГСИ например. И съответно от там и лошото име на "голфаджиите".
ей, тоя цитат ме изкефи - и аз това имах пред вид ама КЕЛЕШ си е къде, къде по подходящо lol ха-ха-ха класика!!!
ей, тоя цитат ме изкефи - и аз това имах пред вид ама КЕЛЕШ си е къде, къде по подходящо lol ха-ха-ха класика!!!
- rmk
- Автомобил: KIA Sportage 3
- Двигател: 1.6 GDI
Така се получи, че днес на път от работа до къщи (което са 3.5км) ме засякоха 3 коли: един FIAT Tipo, едно Audi 80 и един OPEL (немам идея какъв, щото не ме интересува). Мисля си, че е време да понапълня съответните форуми с теми подобни на тази, защото някои хора почнаха да се наакват (меко казано). Или пък направо да напиша едно скриптче което да пуска теми от прокси адреси (имам ги в излишък). Абе кога ли ще ми избият гарнитурите .......
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък като видя някой с ФауВе и някак си все си мисля,че е наш човек и гледам предимство да му дам или някакъв друг реверанс!!! Но найстина Голфа си е еталон и КЕЛЕШИТЕ се ориентират именно към него!! И съвсем закономерно излизат такива прозвища !!!!
ПП: Да не ви казвам само моите познати какво са измислили за Пасата ?????
ПП: Да не ви казвам само моите познати какво са измислили за Пасата ?????

Върни се в “ОФФ-Топик - други”