Точен материал на човката на поялника? мед?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Точен материал на човката на поялника? мед?
Трябва ми малко по прецизна човка за поялника....сега се загледах в материала и ми се стори няква мед....има ли по специални характеристики или си е обикновена мед?
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:L&R написа:Свестните човки са изработени от ядро и обвивка.
Няма ли готови да си купиш
имах такива съмнения и аз иначе до ся да съм тръкнал на струга...възниква въпроса от къде да си намеря човка за измисленият ми поялник марка "кити китаеца" по прякор тайванеца...
Китаеца да не те плаши той е в основата на всичко електронно, тръгвай наред по магазините да провериш, ако няма ще струговаш няма как , но човката ще издържи после 1 седмица и ще стане на язви.
Във Филибето знам само Викиват

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:Цените на хубавите човки надвишават цените на китайските поялници.
Както ти казаха човките имат покритие и ядро... падне ли покритието и става лошо.
Ако сегашният ти поялник не е хипер-мега скъп ( тоест повече от 10 лева ) направо го запращай към кофата и отивай да си купиш нов.
какво ще рече става лошо...ще затрие земята ли? ... обясни...сегашният има някакво тъмно покритие и от доли е мед...
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Muncho написа:Цените на хубавите човки надвишават цените на китайските поялници.
Както ти казаха човките имат покритие и ядро... падне ли покритието и става лошо.
Ако сегашният ти поялник не е хипер-мега скъп ( тоест повече от 10 лева ) направо го запращай към кофата и отивай да си купиш нов.
какво ще рече става лошо...ще затрие земята ли? ... обясни...сегашният има някакво тъмно покритие и от доли е мед...
Ми ще ти прецаква работата... ще ти седи "матриала" по човката и няма да иска да се разлива. Абе гадно и досадно.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:chefito написа:Muncho написа:Цените на хубавите човки надвишават цените на китайските поялници.
Ми ще ти прецаква работата... ще ти седи "матриала" по човката и няма да иска да се разлива. Абе гадно и досадно.
ке мажа яко с флюс и тва е...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”