истриха м и я и така ма затриха

ша ставам ром.........
в краен случай сиганин....
не мое така ве......пиша културно с букви на български език и мъ трият.....
и то за кво......
некав си администратор ли кво.....започва с буквата А...под ника де....
(за музикално надарените не е групата А-ХА).....нещо разбрал недоразбрал ми отправя некви забележки....щел да хвърля боб...леща и други бобови култури за да разберял закво става въпрос...викам си на акъла ......ми то и пъпната връв да си хвърлиш пак няма да схванеш за ко иде реч.........то кат му е вродено......
та пуснах си темицата и му написах два реда след кат той ми рече че треа се напрай на некой от канал 2000 за да разбере смисъла и...а тя беше...."купувам багажник за два велосипеда ...за петата врата...."
ко толкоз сложно......
за петата врата....тва е едно нещо на голф...1....2....3....4....5.....отзад което се отваря....твариш багаж през него и също така като си се напил за да стигнеш до волана може да ти се яви като шофьорска врата......
както и да е.....
за хората които знаят кво е багажник за велосипед мисла че обявата ми беше доста конкретна......за тези които незнаят ....няма смисъл.....
та обясних му аз на този другар тези неща и си легнах поживо поздраво....заспах и сънувах...няма значение кво.....ставам и гледам ваското 1 ми написал за добро утро.....да променя темата си докато още съществува или.....
тръгвам аз да я променям щот кат съвестен гражданин изпълнявам законите на форумите в Бг обаче се оказва че докат я променям нея вече я нямааааа.......
Баси случая.....ходих в църква запалих свещ...връщам са темата пак я няма.......!!!!!
Цел ден бех кат болен КПД-то ми спадна с 34 процента(%)....замалко да ма уволнът......
Тея хора администраторите и модовете ми скъсиха живота с 10 дена...
и сичкото това закво........
баси държавата......
ставам ром в краен случай циганин......
те поне хорицата си имат права.....
при тех нема модератори нема администратори.......
Те тава исках да кажа....ся отивам да си измия краката и си легам....
Мноо поздрави на Ваското 1 бъдещи успехи и професионални реализации......титлата герой на социалистическия труд все още чака своя притежател.....
Само искам да добавя че следя историята и техническия напредък на автомобилите Фолксваген от 87 година насам.....и ше съм си фен на фолксваген със и без този форум.....
миналата седмица влязох за сифте тука .......
ама явно си има некви правила.....не мога да ги спазвам....
мислех че тук поне няма да има такива.....
ама и тук има "КАТ":)
Не карайте пили и спазваите закона за движение по пътищата......
Лека нощ....Лек ден....
Пожелавам ви всичко най евентуално!!!!