След като лекарите отново бяха инкриминирани като мафия блесна страхотната идея за т.н. "пациенти под прикритие".
Е ,питам аз кои ще са тез смелчаци дето ще са съгласни за да отнесат някои недотам приятни ровичкания (задължително изисквани от Здравната каса!!!)из физиологичните отвори на човешкото тяло.Още повече,че много от тях се извършват с прибори с диаметър колкото този на тръбата за вентилация на картерните газове на Фолксваген.А пък да не говорим за далеч по екстремни усещание от типа на плътен натиск върху кожата с добре наточен скалпел-стандартна начална процедура в хирургията...И всичко това само и само да донесат на своите шефове,кои лекари са най-големите престъпници!
Хвала на тез чутовни герои!!!!
Пациенти под прикритие в болниците???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Ами теб те наемат да следиш като "редовен" пациент за обслужването в дадена клиника...приемат и те обслужват(клизми,венозни манипулации,гастроскопии,ректоскопии и т.н) и ти докладваш ....това и това беше направено(например -направиха ми 5 клизми,три пъти ми бъркаха в ануса,4 пъти в гърлото и 6 пъти в носа)...прави се проверка от Здравната каса и се оказва примерно,че са ти бъркали на две места по-малко от изискванията....ГЛОБА!!!!И наказание за лошия лекар!И ти плащат за извършената работа.
- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
joker, по всичко личи,че си лекар. А лекарите се превърнахте в търговци. Някой трябва да ви спре и вас по някакъв начин. Не може за най-елементарният преглед и да искачаме от джобовете, за да ви е добре на вас! Все пак и пациентите трябва да живеят, нали. А спомнете си за хипократовата клетва. Преди време във вестника имаше статия за болници "Токуда" в Япония. Потърси , прочети и виж за какво става въпрос. И това с пациентите под прикритие не е само за вас. Това е канпания "клиенти под прикритие" и е за всички свери.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”