Жена влъсна пасат на Цариградско ?!?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- deluX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Жена влъсна пасат на Цариградско ?!?
Някаква Луда излязла на платното на 100 метра от подлеза и е "блъснала" пасат б5 комби на Цариградско някой да знае кой е карал пасата ?
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
R@do написа:пострадали?

- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само жената,преди малко го гледах по новините - точно в началото на моста на 4-ти километър в посока Окръжна болница.
Edit: http://focus-news.net/?id=n764692
Пасат беше,видя се по телевизията.
Edit: http://focus-news.net/?id=n764692
Пасат беше,видя се по телевизията.
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mephistofel написа:..жената е изкочила директно на платното,шофьора не е могъл да направи нищо,казаха,че е в шок. Имаше съмнения,че даже умишлено се е хвърлила пред колите....
Точно това казаха

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
Ами, то не знам кой дето е достатъчно тъпм да пресича Цариградско не е луд, как може такава простотия, сега и да не го съдят тоя човек е травмиран за цял живот, заради това че някоя луда, отчяна или просто тъпа ...... да не казвам каква е тръгнала да пресича, да не говориме колко баби и дядовци и деца съм виждал да пресичат бул. България, Цариградско, Ботевградско. Като са тъпи нека се самоубиват сами, а нме невинни хора като тоя човек да остават безвъзвратно травмирани.
Grizzlito написа:Ами, то не знам кой дето е достатъчно тъпм да пресича Цариградско не е луд, как може такава простотия, сега и да не го съдят тоя човек е травмиран за цял живот, заради това че някоя луда, отчяна или просто тъпа ...... да не казвам каква е тръгнала да пресича, да не говориме колко баби и дядовци и деца съм виждал да пресичат бул. България, Цариградско, Ботевградско. Като са тъпи нека се самоубиват сами, а нме невинни хора като тоя човек да остават безвъзвратно травмирани.
Абсолютно, като ти се мре намери си някоя пропаст и се хвърли във нея и не повличаи невинни хора след себеси , това в пълна степен важи и за самоубийците зад волана

Върни се в “ОФФ-Топик - други”