Агенти в Несебър ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Агенти в Несебър ?

Мнениеот Muncho » Пет 17 авг 2007 23:15

Холa!

Тия дни отивам малко да поплацикам краката в гоуемото мокро на Несебър ;).
Някой може ли да препоръча квартирка или хотелче на добра цена и с добри условия ( ТВ и ВЦ а ако има и АЦ ще е перфектно :) ).

Също така имаме ли клубари там на почивка.. може да се съберем да пийнем нещо ;).

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Съб 18 авг 2007 0:35

по спирките има много луди бабки и лелки който предлагат квартири.
спираш при тях и почваш да разпитваш коя какво предлага.
имам една позната дава квартири в несебър,има климатици ама за телевизор незнам ако искаш ще питам как стоят нещата и дали има места :lol:
а за по една бира винаги може да се запознаем 8)

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Съб 18 авг 2007 1:41

след малко тръгвам за Несебър :maaad: оглеждайте се за едно бяло ауди 80 с две лодки отгоре :lol:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 18 авг 2007 14:21

Момчета пратете по един гсм на ЛС да пием по някоя бира на плажа :)

Потребителски аватар
ruskia
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ruskia » Съб 18 авг 2007 14:44

Бях в Несебърци и тази година, но останах малко разочарован... С всяка изминала година нещата отиват на към разцъфване на селянията, тази година на плажа са се навъдили разни "хаус" манияци, които до вчера са слушали леля ти Софи. На Какао пък е пълно с некви позьорчета, дето са реституирали на баба си имота и ония ден са си земали SLK и са станали 100 килца. Отделно насекъде е пълно с коч къмпъни, нема кьорава какичка. Сяка вечер давах по 15 марки за такси до Слънчев Бряг + 15 обратно, защото в Несебър заведенията след 10-11 са празни. Почти навсякъде сервитьорките смучат лимони явно и ходят яко намръщени.
В Слънчев бряг има материал, но и там е снобско и е пълно с некви англоговорящи дрогери. Една вечер отидох на парти в Манията и 15 пъти ме спираха да ме питат дали случайно нямам бело или бомбонки.
Така че ако си с компания мое да изкараш весело, но ако не си... ходи на северното черноморие, там е по-кълтурно.

P.S. Спах в апартамент с мои приятели, струваше 80 лв на вечер. Имаше място за 6 човека. 2 стаи с климатици + телевизори. Имаше и 2 бани с бойлери. 1 Кухня и 2 балкона. Ако те интересува, свиркай, ще ти обясня къде е точно.

Лек път и здрави гуми + ВЕСЕЛООО!

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Пон 20 авг 2007 8:51

Muncho написа:Момчета пратете по един гсм на ЛС да пием по някоя бира на плажа :)
ех, колега, как не съм ти видял поста :lol: иначе се размазахме от бири :lol: и с каяците беше шоу :lol: другата седмица - пак

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 21 авг 2007 11:49

леле хора... тука е баси мъртвилото :(.
всичко живо е по сънито.... а такситата возят от 20 нагоре...
айде утре отивам да видя каква е хавата на приморско, така че ако имаме хора там - да се обаждат :).

Бтв.. кой беше с белия голф дето мина онази вечер по главната посока сънито ;). Имаше голям стикер на задния джамец.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”