Откраднат плейър

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Павката
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Откраднат плейър

Мнениеот Павката » Нед 19 авг 2007 11:25

Откраднат плейър за кола Pioneer Deh-30MP, s фабричен номер FFPG102901EW... ако някой има идея къде мога да пробвам да си го намеря, понеже панела си е в мен... тоя боклук едва ли ще може да го ползва, освен ако няма същия панел... Става въпрос за София, кв. Гео Милев...
Още не бях направил каско, а и в предната кола не ми застраховаха плейъра на пълната цена щот' нямам фактура, така че няма кой да ми помогне да си го търся...а до РПУ-то даже не съм ходил...въпреки че е на 2-3 пресечки от блока ми...

аа и за да е пълна гаврата ми е гепил класьора с дискове... няма такъв филм... дайте съвет къде да търся :evil:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Нед 19 авг 2007 13:51

Павката написа:...а до РПУ-то даже не съм ходил...въпреки че е на 2-3 пресечки от блока ми...:

Ми няма сми да ходиш - без документ за покупка няма как да докажеш, че е твое! Обиколи ли заложните къщи???
Ей тия крадливи наркоманчета са за трепане :laser

Павката
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Павката » Нед 19 авг 2007 14:10

blue_shadow написа:
Павката написа:...а до РПУ-то даже не съм ходил...въпреки че е на 2-3 пресечки от блока ми...:

Ми няма сми да ходиш - без документ за покупка няма как да докажеш, че е твое! Обиколи ли заложните къщи???
Ей тия крадливи наркоманчета са за трепане :laser

Имам гаранционна карта на мое има ама едва ли ще има полза от нея... щом застрахователите не и обърнаха внимание, едва ли някой друг ще го направи.
Мисля утре сутринта да обиколя по заложните... просто не ми е ясно къде другаде може да го продадеш такова нещо без панел освен в някоя заложна :roll:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Нед 19 авг 2007 14:18

Павката написа:...Имам гаранционна карта на мое има ама едва ли ще има полза от нея... щом застрахователите не и обърнаха внимание, едва ли някой друг ще го направи.
...

С гаранцията имаш шанс в полицията - с нея доказваш, че плеъра е твой. А застрахователите ги интересува покупната цена, затова са искали касова бележка или фактура и гаранцията не ги е интересувала. (поне така мисля)

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 19 авг 2007 19:43

а гаранцията не върви ли с касова бележка

Павката
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Павката » Нед 19 авг 2007 19:49

da__buzz написа:а гаранцията не върви ли с касова бележка

e ти ме уби :lol: нямам спомен, ще разровя пак но ако имаш предвит за пред застраховател - май не приемат касови бележки...най-малкото че на повечето не пише точното име на тва дето си взел май... :?

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Нед 19 авг 2007 19:53

Павката написа:
da__buzz написа:а гаранцията не върви ли с касова бележка

e ти ме уби :lol: нямам спомен, ще разровя пак но ако имаш предвит за пред застраховател - май не приемат касови бележки...най-малкото че на повечето не пише точното име на тва дето си взел май... :?

Не пише име, но имат артикупен номер :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”