Аз си знам че пича се бъзика, не искам и никой да го приема на вътре, ама наистина за да видиш много готини коли трябва да се разровиш из форомите, а галериите много добре си представят марката............абе както и да е ако няма смисъл да се обсъжда да се трие
Галериите в сайта!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Галериите в сайта!
Абе днес едно приятелче, преди време бях похвалил сайта пред него, та се бъзика че хората били спряли да правят тунинг на ФВ - викам му тва пък от къде те осени бе? - а той се хили и разправя - ми виж галериите в сайта, от колко време нова кола не е показвана.
Аз си знам че пича се бъзика, не искам и никой да го приема на вътре, ама наистина за да видиш много готини коли трябва да се разровиш из форомите, а галериите много добре си представят марката............абе както и да е ако няма смисъл да се обсъжда да се трие
Върни се в “ОФФ-Топик - други”