Колеги, всички видяхме колко време отне изпращането и избора на снимки за клубния календар за 2007-ма година.
Предлагам на власт имащите да организират от сега събиране на снимки за клубен календар за 2008-ма година. Предполагам, че оставащото време до края на годината ще стигне да се изпратят и гласуват снимки които ще красят календара, както и да се оформи дизайнерски целия облик на календара. Сега сме края на 8-ми месец, така, че могат да се изберат снимки съответстващи за всеки изминат месец (сезон), като в края на всеки следващ месец ще си избираме друга съответсваща на сезона снимка. Естествено е хубаво да се съобразим с факта, че нашия клуб не е клуб голф, а ФВ. Нека да не се умалоуважават и другите модели. Не е казано, че на всяка страница от календара трябва да има и по един автомобил. С малко въображение, могат да се вкарат, ако е необходимо и повече автомобили. Така ще можем спокойно към края на 2007-ма година да разполагаме с календар.
Поздрави.
Предложение за клубен календар за 2008г.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
На Общото събрание на 07 Окт. 2007 ще бъде обсъден и този въпрос.
Залегнал е в дневния ред под точка "Разни"/
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=54977
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:На Общото събрание на 07 Окт. 2007 ще бъде обсъден и този въпрос.
не искам да се бъркам на Общото събрание, като не съм чуен, ама с оглед на миналогодишния опит мисля, че октомври е много късно да се вземат решения по въпроса и чак след това да се действа. Нищо не пречи да се направи малко предварителна подготовка в чисто организационен план, пък после да се работи по изпълнение на задачите, поставени от ОС

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Стиви Джи написа:Нищо не пречи да се направи малко предварителна подготовка в чисто организационен план, пък после да се работи по изпълнение на задачите, поставени от ОС.
Ма разбира се, заповядай, добре си дошъл да се занимаваш с организацията. Аз с какво мога да ти помогна?
Колегата е предложил да се започне с нещо елементално, като предложения за снимки, които да влязат. Не мисля, че е нещо с което някой трябва специално да се занимава. Не мисля, че тъпата ти ирония е уместна в случая.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не, основният проблем не са парите. "Много баби, хилаво дете", са казали хората. Журита, чудеса, колкото хора, двойно повече мнения и накрая нищо. Снимките ги имаме от миналата година. Гласувани са и първите 12 влизат в календара. Правят се няколко предложения за дизайн, тираж и цена от хора, които се занимават с това, и ОС през октомври решава кой календар да се поръча и отпечата. Не е толкова сложно, нали?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”