NikiR19
ЧЛЕН НА КЛУБА
Renault 19
Местожителство: sofia
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 10:07 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ами колега ще ти кажа само че тия който те съветват да си вземеш Немска кола нищо не разбират от коли . И аз преди да си взема моита 19ка мислех че немското е най добро но вече от почти 2 години мога съвсем отговорно да ти кажа че от Френското по комфортно и по добро няма вече никой не може да ме убеди да си взема Немски кенеф
Значи,пичове кажете ми прав ли е човека по горе.Преди мислех да си взимам Лагуна,ама сега съм твърдо решен да си взема Голф 3.Като цена,комфорт,бързина,пъргавина,ЗДРАВИНА,евтина подръжка.Мисля,че съм прав,нали?
МНЕНИЕ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:38, променено общо 1 път.
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честно да Ви кажа непознавам човек който да е минал от VW или Audi на Рено, но познавам доста които караха точно 19ки и сега са на Голф 3 или Ауди. Един познат наскоро си взе Лагуна - добра визия, бъкана екстри, на цената на Голф 3.....................след 1 месец незнам какво точно стана по задницата но пича хварли 1200лв за да я оправи. Нищо лошо не казвам за Реното, но тези коли не са за БГ, т'ва че не тръска по дупките после така ти изтръсква джоба че............... 

- Golf 3 -Astra 1.6
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде и аз да се изкажа. Имам опит с 2 френски коли. Първото беше Пежо 405. Много му се кефих, обаче палеше когато си иска. Смених неща за около 500 лв и пак нищо. Що бутане падаше с тая кола... Другата беше Ситроен XM на бащата. Той го купи преди 3 години за 8500 лв!? Като изключим чудесния двигател: 2.1 ТД 12 клапана, егати, нищо не работеше по тая кола като хората. Преди да го продаде бащата, ситуацията беше следната: хидравликата на волана работеше 30% от времето (по-тежък волан от този без хидравлика не съм виждал!); ABS-са работи през ден; цветомузика на таблото; Климатроника работеше!; Чистачки - чат-пат; задните светлини - виждали сте какво става с тях по френските коли; и най-интересно беше окачването - от време на време се одървяше и предницата подскачаше (като някоя негърска изгъзица ако сте виждали по филмите), представяте ли си следното: карам с около 120 по Цариградско и изведнъж започва да ми скача предницата, като отделя колелата от земята eyecrazy - ебати, побеляха ми косите
- едвам го удържах.
За малко да забравя, в службата имаме Рена Клио, купени чистак бърсак нови. Всички дадоха дефекти на скоростите, водните помпи (ако си спомням правилно), електриката вечно не им е наред (на едно от тях, като минеш през дупка и се включват чистачките
: ), копчетата на ел. стъклата са почти на земята между предните седалки - докато свикнеш трябва едва ли не да залягаш под таблото, возят зле, да не изпадам в други подробности относно френския начин на правене на елементарни неща и т.н.
Та какво ще кажа за френските коли? - НЕ МЕРСИ!
П.П. Това си мое мнение, но смятам че съм абсолютно прав. Все пак има доста фенове на френските коли (не знам защо) и те сигурно си имат причини за това...

За малко да забравя, в службата имаме Рена Клио, купени чистак бърсак нови. Всички дадоха дефекти на скоростите, водните помпи (ако си спомням правилно), електриката вечно не им е наред (на едно от тях, като минеш през дупка и се включват чистачките

Та какво ще кажа за френските коли? - НЕ МЕРСИ!
П.П. Това си мое мнение, но смятам че съм абсолютно прав. Все пак има доста фенове на френските коли (не знам защо) и те сигурно си имат причини за това...
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ickata написа:..........Все пак има доста фенове на френските коли (не знам защо) и те сигурно си имат причини за това...
Да наистина !!! Някой може ли да даде логично обяснение?????
Аз имам един комшия дето е голям фен и вече сменя трето рено за 3 год.!!! Но той я кара докато може и после си взима друга ???

Е благодаря,но всяка година да си сменям колата ???

Върни се в “ОФФ-Топик - други”