МНЕНИЕ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

МНЕНИЕ

Мнениеот Даскала™ » Съб 07 май 2005 10:10

NikiR19
ЧЛЕН НА КЛУБА

Renault 19
Местожителство: sofia
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 10:07 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ами колега ще ти кажа само че тия който те съветват да си вземеш Немска кола нищо не разбират от коли . И аз преди да си взема моита 19ка мислех че немското е най добро но вече от почти 2 години мога съвсем отговорно да ти кажа че от Френското по комфортно и по добро няма вече никой не може да ме убеди да си взема Немски кенеф
Значи,пичове кажете ми прав ли е човека по горе.Преди мислех да си взимам Лагуна,ама сега съм твърдо решен да си взема Голф 3.Като цена,комфорт,бързина,пъргавина,ЗДРАВИНА,евтина подръжка.Мисля,че съм прав,нали?

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Съб 07 май 2005 10:19

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
J.Rambo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот J.Rambo » Съб 07 май 2005 10:20

При проливен дъжд се огледай, кой е спрял покряй пътя, защото се е понамокрил отдолу.Аз, да си кажа честно, "кенефи" не съм виждал / за разлика от "комфортните" френски автомобили /.

Peshko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peshko » Съб 07 май 2005 10:41

Вчера по околовръстното бяха нащъкли като гъби по края на платното

spam

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Съб 07 май 2005 11:33

Честно да Ви кажа непознавам човек който да е минал от VW или Audi на Рено, но познавам доста които караха точно 19ки и сега са на Голф 3 или Ауди. Един познат наскоро си взе Лагуна - добра визия, бъкана екстри, на цената на Голф 3.....................след 1 месец незнам какво точно стана по задницата но пича хварли 1200лв за да я оправи. Нищо лошо не казвам за Реното, но тези коли не са за БГ, т'ва че не тръска по дупките после така ти изтръсква джоба че............... :banghead:

Потребителски аватар
badboy_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badboy_pl » Съб 07 май 2005 19:47

Нали знаете,че французите могат да правят само св***и :wink: А иначе всеки си има свое мнение.Просто като сравниш цените и ти става ясно-ако рендетата бяха по-добри и по търсени щяха да държат по-висока цена

Потребителски аватар
izaka_82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот izaka_82 » Нед 08 май 2005 6:53

Един приятел има рено19 , и смени целия заден мост защото от тея дупки стана на нищо.И даже веднаъж му се извади каре :shock: .
Френска кола никога няма да си взема.

Потребителски аватар
Golf 3 -Astra 1.6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 -Astra 1.6 » Нед 08 май 2005 8:58

Е, извинявайте, ама точно 19ката не е кола. Имаше преди години (и още я има) една 11ка, тя да, 25та и тя да, ама да дойдеш тука да ми хвалиш 19, недей, пълна боза, нито върви, нито вози.

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Нед 08 май 2005 15:43

Това са безсмислени теми и спорове-сигурно в другите форуми така плюят нас така че по културно е да си замълчим :D

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 08 май 2005 16:29

аз карам РЕНО бани4арка, като знам как сам ръгал, не е истина , и двг-то съм сменял, и сам го удрял, но мга да кажа 4е горе-долу са здрави :oops:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 08 май 2005 19:33

На кое викаш баничарка :roll:

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Нед 08 май 2005 19:36

NovobranecGT написа:На кое викаш баничарка :roll:
Тия Renault Rapid (ако не се лъжа) нещо средно м/у кола и бус абе баничарка gruebel да де mihihi

Потребителски аватар
badboy_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badboy_pl » Нед 08 май 2005 19:45

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Пон 09 май 2005 7:54

Айде и аз да се изкажа. Имам опит с 2 френски коли. Първото беше Пежо 405. Много му се кефих, обаче палеше когато си иска. Смених неща за около 500 лв и пак нищо. Що бутане падаше с тая кола... Другата беше Ситроен XM на бащата. Той го купи преди 3 години за 8500 лв!? Като изключим чудесния двигател: 2.1 ТД 12 клапана, егати, нищо не работеше по тая кола като хората. Преди да го продаде бащата, ситуацията беше следната: хидравликата на волана работеше 30% от времето (по-тежък волан от този без хидравлика не съм виждал!); ABS-са работи през ден; цветомузика на таблото; Климатроника работеше!; Чистачки - чат-пат; задните светлини - виждали сте какво става с тях по френските коли; и най-интересно беше окачването - от време на време се одървяше и предницата подскачаше (като някоя негърска изгъзица ако сте виждали по филмите), представяте ли си следното: карам с около 120 по Цариградско и изведнъж започва да ми скача предницата, като отделя колелата от земята eyecrazy - ебати, побеляха ми косите :horror: - едвам го удържах.

За малко да забравя, в службата имаме Рена Клио, купени чистак бърсак нови. Всички дадоха дефекти на скоростите, водните помпи (ако си спомням правилно), електриката вечно не им е наред (на едно от тях, като минеш през дупка и се включват чистачките :shock: ), копчетата на ел. стъклата са почти на земята между предните седалки - докато свикнеш трябва едва ли не да залягаш под таблото, возят зле, да не изпадам в други подробности относно френския начин на правене на елементарни неща и т.н.

Та какво ще кажа за френските коли? - НЕ МЕРСИ!

П.П. Това си мое мнение, но смятам че съм абсолютно прав. Все пак има доста фенове на френските коли (не знам защо) и те сигурно си имат причини за това...

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 09 май 2005 13:16

ickata написа:..........Все пак има доста фенове на френските коли (не знам защо) и те сигурно си имат причини за това...

Да наистина !!! Някой може ли да даде логично обяснение?????
Аз имам един комшия дето е голям фен и вече сменя трето рено за 3 год.!!! Но той я кара докато може и после си взима друга ??? :roll:
Е благодаря,но всяка година да си сменям колата ??? :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”