Имало и добри хора

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Имало и добри хора

Мнениеот Tinko » Чет 23 авг 2007 9:52

Колеги снощи ми се случи нещо което не съм очаквал!!!
Прибрах се към 7 от работа, одморих малко и към 12 излезнах да се видя с приятели по квартала ( Младост 4 )... Паркирах си Джетичката пред един френд, и отидохме той да си вземе бира аз една количка ( не пия когато карам!!! ) и да ходиим в тях да разцъкаме из форума да си побъбрим и ето какво се случи.... към 1 и нещо си тръгвам от тях и установявам че ми няма документите в джоба..... Оттам яко здух. Вътре са ми лична карта, книжка, талон за колата и останалите неща за нея. И успях да се сетя че за последно си ги спомням в магазина ( VS-Market ). Тръгнахме да ги търсим но уви ги нямаше, беше ясно че съм ги затрил по пътя от магазина до тях, защото в тях обърнахме всичко а и нямам спомени да съм ги държал с останалите такъми ( ключове телефони и т нт ). И така уви неможах да ги намеря и вече започнах да си мисля какво ме чака сега, ходене по мъките документи глупости за да си изкарам новите.... Бавно се прибрах до вкъщи без документи, Слава Богу че нямаше полиция по-пътя. Прибрах се и отворих пощата си. Останах очарован, документите ми бяха вътре....

Благодаря на този който е сторил това!!!!

Нека всички бъдем добри хора и в подобни случай да си помагаме!!! :wink:
Все пак живеем в една скапана държава и всеки от всякъде ни... Трябва да има и такива моменти, а не само лоши!!! :patriot :да:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 23 авг 2007 9:53

Хвала на такива люде

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Чет 23 авг 2007 9:54

Похвална постъпка! :)

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 23 авг 2007 9:54

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

покрай ромите чалгари селяни диваци и прочие простотия се намират и честни и възпитани хора все още ЕВАЛА!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 23 авг 2007 9:56

много пъти ми се е случвало да намирам загубени протмонета или документи, и винаги правя всичко възможно да ги върна на собственика.....попринцип е добре да имате бележка с личния ви ГСМ, за да се знае на кой номер да бъдете открити.......много пъти съм звънял по лекари и адвокати,за да съобщавам че клиента им си е загубил вещите :lol:

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Чет 23 авг 2007 9:57

малко хора в днешно време биха постъпили така :idea: иначе ЕВАЛА

Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Чет 23 авг 2007 10:01

Браво на човека, лошото е че не са много такива

novia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот novia » Чет 23 авг 2007 10:02

Евала но ЧОВЕКА :?

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Чет 23 авг 2007 10:05

Евала на човечеца жив да е :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 23 авг 2007 10:05

vladko_g40 написа:малко хора в днешно време биха постъпили така :idea: иначе ЕВАЛА

Не си мисли така. по миналата година с жената намерихме едни документи на кореспондент от бТВ.. вътре имаше служебни карти, лична карта, книжка, талон, документи за колата и близо 400-500лв (на пръв поглед). Нямаше телефон и нищо само една малка бележчица с телефон на нея на някакво момиче от несебър.. обадих и се и я питах дали познава господин Х тя каза че не.. (по говора и усетих нещо) и аз и казах че като не го познава да му се обади да му каже че документите са му у мен да дойде да си ги вземе. След 5 минутки ми се обади пича и на 25-ти сутринта се видяхме (караше хонда акорд тайп-р или тайп-с мисля че беше ебати красавицата). Бях с жената пак .. дадох му ги.. той когато отвори и видя че парите са му вътре остана потресен .. и посегна да ми дава някакви пари.. пожелах му весела коледа и си заминах той дълго време гледаше празно.. повярва че може да му се случи такова нещо. Направих го защото ми се случи и на мен .. момиче ми докара докуметите със всичките пари вътре (40-50лв но все пак документите ми бяха по важни бая мъки щях да имам с тях) и дори не пожела да остане за по кафе (майка ми я поканила).

След тази постъпка още ме болеше сърцето за тея 400лв :oops: но пък жена ми ми удари такъв секс че забравих за всичко :lol:

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Чет 23 авг 2007 10:18

След тази постъпка още ме болеше сърцето за тея 400лв :oops: но пък жена ми ми удари такъв секс че забравих за всичко :lol:

Ти сега за това ли си го спомни да ти го забравят пак довечера ли :D
Факт е че има добри хорица.

Потребителски аватар
vladko_g40
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Чет 23 авг 2007 10:24

Vizor написа:
vladko_g40 написа:малко хора в днешно време биха постъпили така :idea: иначе ЕВАЛА

Не си мисли така. по миналата година с жената намерихме едни документи на кореспондент от бТВ.. вътре имаше служебни карти, лична карта, книжка, талон, документи за колата и близо 400-500лв (на пръв поглед). Нямаше телефон и нищо само една малка бележчица с телефон на нея на някакво момиче от несебър.. обадих и се и я питах дали познава господин Х тя каза че не.. (по говора и усетих нещо) и аз и казах че като не го познава да му се обади да му каже че документите са му у мен да дойде да си ги вземе. След 5 минутки ми се обади пича и на 25-ти сутринта се видяхме (караше хонда акорд тайп-р или тайп-с мисля че беше ебати красавицата). Бях с жената пак .. дадох му ги.. той когато отвори и видя че парите са му вътре остана потресен .. и посегна да ми дава някакви пари.. пожелах му весела коледа и си заминах той дълго време гледаше празно.. повярва че може да му се случи такова нещо. Направих го защото ми се случи и на мен .. момиче ми докара докуметите със всичките пари вътре (40-50лв но все пак документите ми бяха по важни бая мъки щях да имам с тях) и дори не пожела да остане за по кафе (майка ми я поканила).

пич ще ти дам друг пример - един приятел ми каза че намерил портфейл с пари и документи ипознай какво ми каза че е направил с тях :?: похарчил е парите, а документите ги е хвърлил пак - щях да го убия :shock :shock (между другото и той е от младост 4) питах го къде ги е хвърлил, той ми каза, намерихме ги(слава богу) отидохме до адреса и гивърнахме(само документите без портфейла) :wink: човека даже ни почерпи :wink: та пак ви казвам - малко хора ще направят такова нещо :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 23 авг 2007 10:26

баце дано да сме повече че ако си ги изгубя пак дано да попаднат в добри ръце деба

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Чет 23 авг 2007 10:27

И понеже съм много умен забравих да напиша случая .
Работех в Еконт Експрес като куриер и ни даваха всеки ден сума пари за изплащане на клиенти (от наложени платежи) и един ден в един магазин оставих 100лв. отгоре от бързане и се запътих по задачи ...през целия ден хорицата от магазина ме чакали да ми върнат парите.
Осетих се привечер когато започнаха да не ми стигат пари да изплащам на хората и се върнах до магазина от където ми ги върнаха .

Потребителски аватар
vladko_g40
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Чет 23 авг 2007 10:27

Vizor написа:баце дано да сме повече че ако си ги изгубя пак дано да попаднат в добри ръце деба
затова говориме :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”