Прибрах се към 7 от работа, одморих малко и към 12 излезнах да се видя с приятели по квартала ( Младост 4 )... Паркирах си Джетичката пред един френд, и отидохме той да си вземе бира аз една количка ( не пия когато карам!!! ) и да ходиим в тях да разцъкаме из форума да си побъбрим и ето какво се случи.... към 1 и нещо си тръгвам от тях и установявам че ми няма документите в джоба..... Оттам яко здух. Вътре са ми лична карта, книжка, талон за колата и останалите неща за нея. И успях да се сетя че за последно си ги спомням в магазина ( VS-Market ). Тръгнахме да ги търсим но уви ги нямаше, беше ясно че съм ги затрил по пътя от магазина до тях, защото в тях обърнахме всичко а и нямам спомени да съм ги държал с останалите такъми ( ключове телефони и т нт ). И така уви неможах да ги намеря и вече започнах да си мисля какво ме чака сега, ходене по мъките документи глупости за да си изкарам новите.... Бавно се прибрах до вкъщи без документи, Слава Богу че нямаше полиция по-пътя. Прибрах се и отворих пощата си. Останах очарован, документите ми бяха вътре....
Благодаря на този който е сторил това!!!!
Нека всички бъдем добри хора и в подобни случай да си помагаме!!!

Все пак живеем в една скапана държава и всеки от всякъде ни... Трябва да има и такива моменти, а не само лоши!!!