опитах със сумати програми,които ми искат паролата на юзъра от който са криптирани фаилловете но те са загубени, сами се досещате че проблема си е проблем, а това са снимки и не ми се иска да ги губя!!!:(
Моля за помощ!!!!

mr_bush написа:Какъв ти е линдолса
Smeagol написа:Да не те отчайвам, ама няма начин.
musura написа:От My Computer -> избираш "Tools" от менюто-> Folder Options -> View -> тук махаш отметката на "Use simple file sharing"
После отваряш харддиска и върху папката, която не иска да ти отвори - с десен клик избираш "Sharing and Scurity" - отиваш на таба "security", избираш "advanced" -> "Owner" - там ще има няколко юзъра, избираш настоящия администратор и отдолу чекваш "Replace ownership" и ОК и би трябвало да имаш достъп до папката.
За всички подпапки повтаряш същата процедура.
Smeagol написа:Даааа, именно! И при мен е така. Единственото, което мога да правя с въпросните файлове е да ги изтрияС повечето се стигна до саморазправа, но най-ценните съм си ги оставил, ако някой все пак открие решението...
В линка, който съм пратил има една програмка Advanced EFS Data Recovery, която колегата Muncho ми бе препоръчал. Ако и с нея не става, вече ги отпиши... Доста се помъчих и се бях примирил с факта, че въпросните файлове са неизползваеми...
musura написа:с две думи, трябва да изключиш "simple file sharing" от "folder options" и после с десен клик върху "криптираната" папка ще ти се появи и опция "security ..." - понеже папката или фала са останали от предната инсталация, им е указано, че до тях имат достъп само потребители от предния ти уиндоус. Номера е да им нагласиш кой е в момента шефа - "take ownership" има някъде из security настройките![]()
Знам, че е доста неясно обяснението ми, но не ставам за даскал. Поне ти дадох насока
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 123 госта