Как ей сега се изгорих като мърша!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Как ей сега се изгорих като мърша!

Мнениеот The Red Guy » Съб 25 авг 2007 19:46

Да си споделя мъката с вас - карам си сеат-а и гледам изведнъж стрелката над 100 градуса, хубаво, че имам навик да следя уредите. Спирам, вдигам капака и от разширителния съд тече ли, тече. Оставих я да изстине 10-15 мин, пипнах долния маркуч - студен - термостатът задържал. И след малко почнах полека да развивам капачката на разширителния съд - за да долея дестилирана вода, ама защо не изчаках поне час да се еба в тъпата глава! Изби налягането, омаза ме целия, хубаво, че не ми изгори лицето - само дясната предмишница! ВСЕКИ ОТ УМА СИ ПАТИ, МАМКА МУ! Ще кажеш, че от вчера карам кола, веднага вадя тубата с вода от багажника, целия се измих от един близък магазин си взех сода бикарбонат, поръсих мястото да не се подуе и сега ще мажа с Дефламол и ще си псувам тъпата глава! В понеделник един нов термостат и сме готови!

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Съб 25 авг 2007 19:54

споко ...един колега седи пред колата...отворили сме капака (колата запалена) едната свещ самоче не работи ...колегата вика чакай аз ей сега ше я отвъртя да я смениме.. Тва не се шегувам.. :arrow:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 25 авг 2007 19:55

опасна работа е тва :roll:

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

Hi hi

Мнениеот Perso » Нед 26 авг 2007 8:04

Абе пич!
Като е такъв случея, отвинтваш с един парцал сгънат на 1000 и метнат връз казанчето!

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот Perso » Нед 26 авг 2007 8:19

Да не забравяте!
Сменяш гума или др.
Дигаш с крика и веднага буташ гумата под колата - поне аз правя така.

Потребителски аватар
KING-T
Автомобил: VW Bora TDI 90кс
Двигател: AGR 2000г

Мнениеот KING-T » Нед 26 авг 2007 11:03

The Red Guy внимавай бе колега.Аз също като теб направих тази глупост преди време и без малко да замязам на печено пиле :wink:

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Нед 26 авг 2007 11:17

Един пич не могъл да си запали колата та почнал да я бута и тя изведнъж стигнала до ноаклон и той не можел да влезне вътре та накрая колата паднала в банкета след като застанал пред нея и се усетил че ще го смачка. Колко пъти ми се е случвало да тръгна да си настройвам оборотите от изпарителя и перката на алтернатора да ме блъсне през пръстите :).
Случва се :).

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Нед 26 авг 2007 11:40

Един комшия така спира си колата и слиза от нея обаче явно не беше на скорост и колата тръгна. Човека бяга след нея да се качи ама не успя да я стигне и колата се спря в едно дърво :lol: Гледката беше уникална. После сменя капаци решетки кво ли не ... от тогава винаги като спирам ръчната опъната ;)

Потребителски аватар
toshev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toshev » Нед 26 авг 2007 12:38

The Red Guy
Да си споделя мъката с вас - карам си сеат-а и гледам изведнъж стрелката над 100 градуса, хубаво, че имам навик да следя уредите. Спирам, вдигам капака и от разширителния съд тече ли, тече. Оставих я да изстине 10-15 мин, пипнах долния маркуч - студен - термостатът задържал. И след малко почнах полека да развивам капачката на разширителния съд - за да долея дестилирана вода, ама защо не изчаках поне час да се еба в тъпата глава! Изби налягането, омаза ме целия, хубаво, че не ми изгори лицето - само дясната предмишница! ВСЕКИ ОТ УМА СИ ПАТИ, МАМКА МУ! Ще кажеш, че от вчера карам кола, веднага вадя тубата с вода от багажника, целия се измих от един близък магазин си взех сода бикарбонат, поръсих мястото да не се подуе и сега ще мажа с Дефламол и ще си псувам тъпата глава! В понеделник един нов термостат и сме готови!

:062: :063: Сори колега че ти се смея, ама си те представих отстрани как е било....хи хи хи...сори ма ми е смешно....кво да правиш, случва се!
Дръж си един парцал отпред (по-големичък) и го мятай в/у казанчето като отвиваш на горещо!

Ама брат как си се офърлял само! Харабииската!
Аз миналата година на бащата на мондеото.Малиии, пипнах изпускателния колектор на работеща загрял двигател. КАто подскочих си шибнах глават в капака после наритах един помяр до една кофа от яд. Баща ми беше вече припаднал от смях в колата!

Потребителски аватар
napster

Мнениеот napster » Нед 26 авг 2007 14:12

toshev написа:The Red Guy
Аз миналата година на бащата на мондеото.Малиии, пипнах изпускателния колектор на работеща загрял двигател. КАто подскочих си шибнах глават в капака после наритах един помяр до една кофа от яд. Баща ми беше вече припаднал от смях в колата!

:lool

Потребителски аватар
AdIoSsSs_AmIg0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AdIoSsSs_AmIg0 » Нед 26 авг 2007 15:06

The Red Guy аз си мисех,че обичаш горещото.Щото като бях на 4,5 годинки съм те гледал и забелязах че за*ника ти обича на горещо както и ти :lol: .Шега

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Нед 26 авг 2007 15:13

Дефламола си е малко хавая работа. Можеш да ползваш и зехтин или олио.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 26 авг 2007 15:38

Колега,не си единствения който се е опърлил по тоя начин и на мен веднъж ми се случи.
А веднъж един пиян старец решил да проверява в една домашна цистерна за бензин,колко му е останало,надвесил се през отвора и понеже нямало с какво,си светнал с клечка кибрит...

Потребителски аватар
napster

Мнениеот napster » Нед 26 авг 2007 15:52

:lol: хитро

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Нед 26 авг 2007 16:17

napster написа::lol: хитро