Как ей сега се изгорих като мърша!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Как ей сега се изгорих като мърша!
Да си споделя мъката с вас - карам си сеат-а и гледам изведнъж стрелката над 100 градуса, хубаво, че имам навик да следя уредите. Спирам, вдигам капака и от разширителния съд тече ли, тече. Оставих я да изстине 10-15 мин, пипнах долния маркуч - студен - термостатът задържал. И след малко почнах полека да развивам капачката на разширителния съд - за да долея дестилирана вода, ама защо не изчаках поне час да се еба в тъпата глава! Изби налягането, омаза ме целия, хубаво, че не ми изгори лицето - само дясната предмишница! ВСЕКИ ОТ УМА СИ ПАТИ, МАМКА МУ! Ще кажеш, че от вчера карам кола, веднага вадя тубата с вода от багажника, целия се измих от един близък магазин си взех сода бикарбонат, поръсих мястото да не се подуе и сега ще мажа с Дефламол и ще си псувам тъпата глава! В понеделник един нов термостат и сме готови!
:)
Да не забравяте!
Сменяш гума или др.
Дигаш с крика и веднага буташ гумата под колата - поне аз правя така.
Сменяш гума или др.
Дигаш с крика и веднага буташ гумата под колата - поне аз правя така.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Един пич не могъл да си запали колата та почнал да я бута и тя изведнъж стигнала до ноаклон и той не можел да влезне вътре та накрая колата паднала в банкета след като застанал пред нея и се усетил че ще го смачка. Колко пъти ми се е случвало да тръгна да си настройвам оборотите от изпарителя и перката на алтернатора да ме блъсне през пръстите
.
Случва се
.

Случва се

The Red Guy
Сори колега че ти се смея, ама си те представих отстрани как е било....хи хи хи...сори ма ми е смешно....кво да правиш, случва се!
Дръж си един парцал отпред (по-големичък) и го мятай в/у казанчето като отвиваш на горещо!
Ама брат как си се офърлял само! Харабииската!
Аз миналата година на бащата на мондеото.Малиии, пипнах изпускателния колектор на работеща загрял двигател. КАто подскочих си шибнах глават в капака после наритах един помяр до една кофа от яд. Баща ми беше вече припаднал от смях в колата!
Да си споделя мъката с вас - карам си сеат-а и гледам изведнъж стрелката над 100 градуса, хубаво, че имам навик да следя уредите. Спирам, вдигам капака и от разширителния съд тече ли, тече. Оставих я да изстине 10-15 мин, пипнах долния маркуч - студен - термостатът задържал. И след малко почнах полека да развивам капачката на разширителния съд - за да долея дестилирана вода, ама защо не изчаках поне час да се еба в тъпата глава! Изби налягането, омаза ме целия, хубаво, че не ми изгори лицето - само дясната предмишница! ВСЕКИ ОТ УМА СИ ПАТИ, МАМКА МУ! Ще кажеш, че от вчера карам кола, веднага вадя тубата с вода от багажника, целия се измих от един близък магазин си взех сода бикарбонат, поръсих мястото да не се подуе и сега ще мажа с Дефламол и ще си псувам тъпата глава! В понеделник един нов термостат и сме готови!

Дръж си един парцал отпред (по-големичък) и го мятай в/у казанчето като отвиваш на горещо!
Ама брат как си се офърлял само! Харабииската!
Аз миналата година на бащата на мондеото.Малиии, пипнах изпускателния колектор на работеща загрял двигател. КАто подскочих си шибнах глават в капака после наритах един помяр до една кофа от яд. Баща ми беше вече припаднал от смях в колата!
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”