Егати каръка,да не засека нито един колега по морето.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
Егати каръка,да не засека нито един колега по морето.
от миналия вторник съм на морето че треаше по спешност да замина набързо и никой незасякох от бургас до царево.аз бях на лозенец но въртях китен-приморско-царево.ама нито една клубна кола,имаше много 3-ки и 2-ки ама немя отличителни белези а в лозенец имаше една 1-ца кабрио черна със софииски номер много яка ама и там невидях стикер,беше спряна на главната улица.но ми се стори много позната и каточели съм я мяркал някъде.май имаше надпис на предното стъкло.а и да се оплача щях да си зягубя алтернатора,няколко дни преди да тръгна нещо придрънква на по високи оборотки ама аз си карам.....и идма момента да заминавам и аз си паля колата към 4 сутринта без да я гледам ама за каквото и да е и газ бре изпреварвам дрънчи стигам аз на лозенец вкарвам колата в дрова и отивам в близката кръчма да се наям и след това се връщам отварям капака и кво да видя и двата болта на алтернатора ми се отвили до половината.единия му паднала гайката а другия почти до ремъка опрял.ама добре че си карам малко подръчни материали та го оправих и навръщане неми е придрънквал.
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Слънчев бряг пред хотел КАВКАЗ имаше Поло арлекин
Аз бях там 2 седмици доста засякох .
А сега като излезе колата от бокса ще си направя VW - AUDI стикер ама ще трябва да почакам 10-на дена

maiz написа:И в Слънчев бряг нямаше бях там 3 дена.
Аз бях там 2 седмици доста засякох .
А сега като излезе колата от бокса ще си направя VW - AUDI стикер ама ще трябва да почакам 10-на дена

Последна промяна от Madj0 на Вто 28 авг 2007 12:05, променено общо 2 пъти.
- tskostov
- Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
да така е ,ама за по големите курорти като слънчев бряг и созопол например,ама за лозенец,ахтопол,синеморец,царево и така на татък,е мнооооооогооо възможно да се засечеме!!!
въпреки че само един ден ходих до созопол и там видях едно червено поло със стикерчета....някъде покрай плажа беше-при новите хотелчета!!! така че сичко е много възможно!!! 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”