Питане за спирка на 111
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- slavcata
- Автомобил:
- Двигател:
Питане за спирка на 111
Здравейте колеги,от понеделник имам нова работа и в началото ще трябва да ходя с градския транспорт до там.Работата се намира в Манастирски ливади точно под разклона за Бояна.Та питането ми е знае ли някой от вас в близост да разклона дали има спирка на 111.Благодаря ви предварително.Поздрави на всички

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
joro_g400 написа:1ви Има колега точно до ОМВ и Пушкин
2ри Последната спирка е на трулей номер 9 ако можеш за предпочитане е 9 трулей по-често са
111 го чакаш с дни
Приятелю, автобус 111 е частна линия, не се чака с дни и е една от най редовните линий в София, при тях няма събота и неделя, разписанието си е разписание и го спазват

Я кажи къде е последната спирка на "трУлей" № 9 ?
- slavcata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане за спирка на 111
Red_Jetta написа:slavcata написа:... в началото ще трябва да ходя с градския транспорт до там....
първо честито и успех на новата работа!
а що се отнася до транспорта: не е ли по-разумно да е обратното?![]()
![]()
... иди няколко пъти с колата, ориентирай се, направи си сметките за рентабилността и тогава, евентуално търси спирките на рейсовете.
Ами точно това мислех да направя и аз.Накрая ще стане точно така.Мерси все пак

Последната спирка е на тролей 2, а не 9. Само че това ми се струва доста далеч от манастирски ливади. Пушкин пък е адски далече.
Я покажи на BGMaps къде е и след това избери от дясно - покажи най-близките спирки.
Ей тук е спирката на 111 за която иде реч.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=102c6e13e6e0412ef3a24cca1601ed51&city=sofia&str=&num=&grid=m5k&nType=57&oName=&oType=57&Map29_27.x=38&Map29_27.y=129
Иначе може би последната спирка на трамвай 7 е най-близко до разклона. А и има спирка на автобус 64.
P.S. Нали за детелината на околовръстното и бул. България говорим?
Я покажи на BGMaps къде е и след това избери от дясно - покажи най-близките спирки.
Ей тук е спирката на 111 за която иде реч.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=102c6e13e6e0412ef3a24cca1601ed51&city=sofia&str=&num=&grid=m5k&nType=57&oName=&oType=57&Map29_27.x=38&Map29_27.y=129
Иначе може би последната спирка на трамвай 7 е най-близко до разклона. А и има спирка на автобус 64.
P.S. Нали за детелината на околовръстното и бул. България говорим?
Зависи от къде идваш - не е толкова голямо разстоянието за ходене пеша. Ако идваш от младост - спирката е малко по-близо до детелината. Ако идваш от люлин спирката е точно на ъгъла на Бъкстон и околовръстното. Ако пък имаш вариант за минаване през центъра - трамвай 7-ца върти долу - може би е най-близо.
- slavcata
- Автомобил:
- Двигател:
Идвам от Люлин и най-добре ще ми е да слезна там до тетелината където казваш,че има спирка.Точно това ме интересуваше.Мерси колегаXpacTa написа:Зависи от къде идваш - не е толкова голямо разстоянието за ходене пеша. Ако идваш от младост - спирката е малко по-близо до детелината. Ако идваш от люлин спирката е точно на ъгъла на Бъкстон и околовръстното. Ако пък имаш вариант за минаване през центъра - трамвай 7-ца върти долу - може би е най-близо.

Следващата спирка е на майна си райна. Ето тук:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0de7893a391aae8db3841413b8e1718a&city=sofia&str=&num=&grid=m5k&nType=22&oName=&oType=57&Map36_23.x=32&Map36_23.y=62
Принципно май тя е за Манастирски Ливади, ама зависи къде е тоя бизнесцентър.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0de7893a391aae8db3841413b8e1718a&city=sofia&str=&num=&grid=m5k&nType=22&oName=&oType=57&Map36_23.x=32&Map36_23.y=62
Принципно май тя е за Манастирски Ливади, ама зависи къде е тоя бизнесцентър.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”