И така,както е казал някога един философски настроен човек.."денят си личи от сутринта..."
Е не ли вярно!?Днес,18.09.2012г. денят ми започна странно...събудих се като никога без чужда намеса-абе 6 часа сабахле..

Дотук -добре,но имаме работа в Севлиево(ей го на ,180 км в посока..и обратно+ 2 фирми..колко му е,сгодна работа).Скачаме с колега в служебния пикап-пей сърце!Пу-да се не види,забравих си детектора..добре,ще карам внимателно!И от приказка на друга-минахме Ябланица,викам-дай да пийнем кафенце на Български извор.Спряхме ,похапнахме набързо,сръбнахме,тръгнахме...докато се усетиме и бяхме на портала на Идеал-Стандарт.Там се "обяснихме" на охраната за какво сме дошли и...почна да ми звъни служебния телефон-нещо "синковеца"..." ..абе ,баща ми,ти нещо чанта с документи да си забравил.."..

Кой разбрал,кой не, ама с въртене на гуми обърнах и отпраших сам обратно!Карам и с последни надежди и смътни догадки чрез служебния си набирам личния телефон(в забравената чанта).Отсреща-глас непознат,обяснявам набързо ситуацията и че пристигам веднага(разстоянието е 70-80км,ясно е колко веднага..).Човекът каза че случайно е занелязал чантичката и някакви съмнителни субекти наоколо,накрая я взел и намерил в нея личния ми телефон.Проявил съобразителност и почнал да прозвънява последните набрани и така попаднал на сина ми.
Само за подробност:вътре са лична карта,шоф.книжка,документи на лична кола,документи на служ. кола,2 броя дебитни карти,карта за зареждане с гориво(безлимитна!),и някой и друг код..хммм уж "умело" прикрити..абе цялото ми "АЗ"+ отговорност за служебно имущество!!!
Разбрахме се с Човека,ако го задържам да я предаде в полицейското на Б.извор,така и стана,добре че съобразих да му "заповядам" да бръкне в портофела и да вземе мъдрещата се там самотно 20-левка(скромно,но това имаше там),ей-най после се съгласи!!!
Карам като луд,всяка минута ми се вижда час..бах ти и скритата патрулка с камера(около Микре,до една къща с антени се качват и снимат от височинката)-100% ме заснеха,ще се оправям после-поне имам някаква причина да изтъкна-повече от основателна!Вече се виждах собственик на няколко "кухи" фирми и с няколко изтеглени кредита...,мани ако ме спрат физически-не мога да докажа кой съм и чия кола карам!!!Т.е.-"късмет".!!!
Стигам в селото,и право в полицейското,служителят надлежно ми предоставя "имането"-абсолютно всичко в наличност..разтърчах се,някак и на него да благодаря,както мога в момента..не търпях противоречие..
Ама да се върна,на онзи Човек-казва се Марино Цветанков Стойчев,от Тетевен.Това е НАЙ-ЧЕСТНИЯТ ЧОВЕК,когото не познавам..за сега!!!Ама му имам телефончети и рано или късно ще му се отчета(е,колкото са ми възможностите).Ако някой,от тоя град,го познава..само шапка да му сваля!Момчето е на едва 22 години,по малък от сина ми!
Почти съм сигурен,това в град като София,,съжалявам-няма да се получи,хем съм оттам

Извод:все още има Надежда за България,радвам се че ми го доказа млад човек!
Нямам регистрации във фейсбук,туитър и скайп и други подобни-ама чрез числеността на този форум искам случката да стане достояние на повече хора,позволявам да се линква навсякъде...Поклон!