Гледахте ли "Отечествен фронт" днес и какво...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Гледахте ли "Отечествен фронт" днес и какво...

Мнениеот The Red Guy » Съб 01 сеп 2007 18:37

... мислите - имат ли право журналистите да снимат когото и да е без неговото изрично съгласие за това?

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Съб 01 сеп 2007 18:40

Ами видя какво се получи когато снимат без съгласие...
Аз ако съм въобще няма да се обяснявам, просто си се прибирам, кви са тез панаири

Последна промяна от FreeSoul на Съб 01 сеп 2007 18:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Съб 01 сеп 2007 18:40

Разкажи за какво става дума, че не го гледах.

Потребителски аватар
toshev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toshev » Съб 01 сеп 2007 18:43

Абе то че човека си е на улицата и там може да си прай квот си иска е така?Що да не снима? Ама той Карбовски еб.ти нахалството, тия как го изтърпеха незнам! То ако на мен така ми се вре някой май убийство ще има! Ако му бяха зели камерата кво щеше да излъчи?

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 01 сеп 2007 18:54

Тъпото е, че се меси в на хората личния живот! В предишните му предавания имаше доста попадения, но това не ми хареса!

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Съб 01 сеп 2007 19:19

Че е нахален - нахален е, обаче, не е това начина, по който да го изпъдиш. Ако тъпите селяндури си бяха влезли в смотаната селска къщурка, той няма право да влиза в нея. Така нямаше да им се налага да се разправят кой, какво, защо и т.н. Е, да, ама от къде толкова акъл...
Селяни прости, тъпи, необразовани, неандерталци...
С една дума - ДИВАЦИ !

изумен съм от това, което видях.
Ще перифразирам Йовков - "Боже, колко глупост има на тоя свят, боже!"

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 01 сеп 2007 19:22

megalodon написа:Че е нахален - нахален е, обаче, не е това начина, по който да го изпъдиш. Ако тъпите селяндури си бяха влезли в смотаната селска къщурка, той няма право да влиза в нея. Така нямаше да им се налага да се разправят кой, какво, защо и т.н. Е, да, ама от къде толкова акъл...
С една дума - ДИВАЦИ !

Гражданину я кажи са баба и дядо от къде са?
Факт е,че тея са хомоНОсапиенс ама,като почнете с тъпи,мазни селяни не знам какви си изглежда смешно при положение ,че майка ти е от Долна трънка.

п.п не съм гледал днес предаването ма май става въпро за тея от Земен.Приятно ли ще ви е ако дъщеря ви се ожени за мангал?

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 01 сеп 2007 19:32

Жената не е малка и сама може да избира какво да прави със живота си!

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Съб 01 сеп 2007 19:42

kaiser666 написа:
megalodon написа:Че е нахален - нахален е, обаче, не е това начина, по който да го изпъдиш. Ако тъпите селяндури си бяха влезли в смотаната селска къщурка, той няма право да влиза в нея. Така нямаше да им се налага да се разправят кой, какво, защо и т.н. Е, да, ама от къде толкова акъл...
С една дума - ДИВАЦИ !

Гражданину я кажи са баба и дядо от къде са?
Факт е,че тея са хомоНОсапиенс ама,като почнете с тъпи,мазни селяни не знам какви си изглежда смешно при положение ,че майка ти е от Долна трънка.

п.п не съм гледал днес предаването ма май става въпро за тея от Земен.Приятно ли ще ви е ако дъщеря ви се ожени за мангал?

1. Ти от къде знаеш майка ми от къде е ?
2. Аз не бих се месил в личния живот на дъщеря ми, тъй като след като тя е пълнолетна отговаря сама за себе си и никой няма право да се меси в личния й живот. Друг е въпроса, дали родителите ще приемат добре мъжа, за когото е решила да се ожени. Въпрос на възпитание и манталитет е сами да изберат начина, по който да изразят недоволството, но за мен не са допустими изказвания от типа: "Аз нямам дъщеря" и т.н.
3. Не е необходимо, хората от село, като дойдат в столицата с чесъна в джоба да прескачат трамвайните релси - СПОКОЙНО - по тях не тече ток ;)

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Съб 01 сеп 2007 20:23

Доста често наблюдавам(а и самия аз го правя без да се усетя)че като кажат селяни хората имат предвид тъпанари а не точно живущи на село.Глупаво е да се обижда на место живеене,простаци има навсякаде.Даже според мен тези живеещите в градовете са доста по прости,със учудващо голямо самочувствие.Имам приятел от едно село който обижда на граждани,но това е друга история...

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Съб 01 сеп 2007 21:04

Относно темата: Не съм гледал предаването и не мога да се включа адекватно...

Относно "селяните" : МНОО СЕ ДРАЗНЯ!!!
А бре пичове "Столичани", я отидете да обшината и си проверете родата кой от кое село има кръв.....

Имате ли представа че "Софиянци" (Чисти) са около 200 000 човека!!!
Като един от тях мога спокойно да заявя че Софиянец вече започва да става обидна дума!

СЕЛЯНИН - Това е похвално! Точно селяните изхранват с пот и къртовски труд т.нар Софиянци! То не е месо, то не са зеленчуци..... а млякото откъде идва бе? Това че някой го изкупува (Данон) не значи че кравата не е пасана от някой селянин който се е грижил за нея като за нещо безценно. Това че човека е необразован и че рядко му се случва да излиза извън селото не го прави простак. Точно този селянин не излиза от полето за да може да напасе кравите и да произведе неговата си продукция с която да изхрани семейството си и да изкара и нещичко отгоре (ако може). Все повече села изчезват от картата на БГ шото местните там си мислят че тук е по-добре ама са се излъгали!!!...... Много може да се изпише за СЕЛЯНИТЕ.... Сега им викат Фермери....

СЕЛЯНДУР - Е това вече аз го смятам за обида! Това е СТОЛИЧАНИН НОВОДОМЕЦ който се е самозабравил с простащината си и е забравил откъде е тръгнал.... Продал наследствените си земи и добитък и е дошъл в големото село СОФИЯ да развива търговия (бизнес) За този тип хора не мога много да говоря защото ги избягвам и не поддържам контакт с тях. Само знам че СЕЛЯНДУРА СИ СЕЛЯНДУР! ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО ТОЙ СИ ОСТАВА ТАКЪВ!!!

пп Да са живи и здрави селяните да изхранват Софиянци като мен които не си купуват годишни винетки щото няма къде да отидат!
Дано продуктивноста им нараства за да не внасяме Ябълки от Гърция и домати от турция!!!!!!!

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Съб 01 сеп 2007 21:06

селянин - човек от село
селяндур - прост човек
не е за това кой от къде е ....въпроса е до манталитет

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Съб 01 сеп 2007 21:13

Bobby_ написа:пп Да са живи и здрави селяните да изхранват Софиянци като мен които не си купуват годишни винетки щото няма къде да отидат!
Дано продуктивноста им нараства за да не внасяме Ябълки от Гърция и домати от турция!!!!!!!
Самия аз се надявам някой ден да стана селянин.

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Съб 01 сеп 2007 21:20

аз па искам живея на село....
нема ми пука дали ми е мръсна колата...
ще си изкопая дупка в двора и ще си направя басейн...
ще си нарязвам салата от моята си градина...
ще си нарежа диня без конска урина..
свинско прясно на скара с много праз и нема ми пука смърдя ли и нема да е на 60 год.замразено и внесено от Айзербейджан
чисти неканцерогенни фъстъци
ще пия домашна ракия на корем и ще съм селския бизнесмен у ТКЗС-ту баткъ ...ама ще ми е по-добре от колкото да ми плюят в/у прането на терасата да ми дерат колата и т.н.

Village people rulzzzzzzz

Потребителски аватар
fidrimku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fidrimku » Съб 01 сеп 2007 21:34

Bobby_ написа:Относно темата: Не съм гледал предаването и не мога да се включа адекватно...

Относно "селяните" : МНОО СЕ ДРАЗНЯ!!!
А бре пичове "Столичани", я отидете да обшината и си проверете родата кой от кое село има кръв.....

Имате ли представа че "Софиянци" (Чисти) са около 200 000 човека!!!
Като един от тях мога спокойно да заявя че Софиянец вече започва да става обидна дума!

СЕЛЯНИН - Това е похвално! Точно селяните изхранват с пот и къртовски труд т.нар Софиянци! То не е месо, то не са зеленчуци..... а млякото откъде идва бе? Това че някой го изкупува (Данон) не значи че кравата не е пасана от някой селянин който се е грижил за нея като за нещо безценно. Това че човека е необразован и че рядко му се случва да излиза извън селото не го прави простак. Точно този селянин не излиза от полето за да може да напасе кравите и да произведе неговата си продукция с която да изхрани семейството си и да изкара и нещичко отгоре (ако може). Все повече села изчезват от картата на БГ шото местните там си мислят че тук е по-добре ама са се излъгали!!!...... Много може да се изпише за СЕЛЯНИТЕ.... Сега им викат Фермери....

СЕЛЯНДУР - Е това вече аз го смятам за обида! Това е СТОЛИЧАНИН НОВОДОМЕЦ който се е самозабравил с простащината си и е забравил откъде е тръгнал.... Продал наследствените си земи и добитък и е дошъл в големото село СОФИЯ да развива търговия (бизнес) За този тип хора не мога много да говоря защото ги избягвам и не поддържам контакт с тях. Само знам че СЕЛЯНДУРА СИ СЕЛЯНДУР! ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО ТОЙ СИ ОСТАВА ТАКЪВ!!!

пп Да са живи и здрави селяните да изхранват Софиянци като мен които не си купуват годишни винетки щото няма къде да отидат!
:да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”