За втори път съм прецакан в отдела продавам!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
flash
Автомобил: Golf III GT TDI
Двигател: 1z 1994

За втори път съм прецакан в отдела продавам!!!

Мнениеот flash » Пет 07 сеп 2007 20:17

Ето тука http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=58073&highlight=се вижда че с колегата двамата се съглаяваме да купим джантите и те естествено са продадени на друг , дори не пише и на кой?!?!?!?[/url]Преди ми се случи същото за широкия нож , тогава бях заявил че ще го купя 5 мин след появявянето на обявата,но пак беше продаден на друг!!!!!
Определено това не е чесно , незнам опеределено дали според правилата на форума е!!!!Но след като си го предложил стока да се продава на определена цена и някой ти я предлага нямаш право да му отказваш!!!!!!!

Мисля че съм прав,и трябва да се взмат някой решения за да се промени тази несправедливост!!!!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 07 сеп 2007 20:21

продавача има право да избере купувача...въпреки че е нечестно...стоката е лично негова и може да я даде/продаде и на Майкъл Джексън ако иска...

novia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот novia » Пет 07 сеп 2007 20:22

:screwy :да:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 07 сеп 2007 20:29

ще си продавам вещите на който когато и за колкото си искам :lol:
няма първи - втори......ако пусна обявата и 15 човека пишат "взимам" и после мой приятел или близък ми каже че точно това търси, е как няма да му го дам?! търси си други джанти и не се разочаровай - такъв е живота :wink:

ГLГLГL

Мнениеот ГLГLГL » Пет 07 сеп 2007 20:32

Качваш цената и печелиш :)

novia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот novia » Пет 07 сеп 2007 20:33

За цената е подло :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
flash

Мнениеот flash » Пет 07 сеп 2007 20:33

chefito написа:продавача има право да избере купувача...въпреки че е нечестно...стоката е лично негова и може да я даде/продаде и на Майкъл Джексън ако иска...

Добре де това не е циганския пазар трябва да си има правила,според мене щом се пуска нещо за продан във форума,първия който иска да го купи той го взима!!!!Къде са правилата в тоя случай???? За мен това е поредното недоразбирателство и трябва да се променят нещата?!?!?

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 07 сеп 2007 20:35

flash написа:
chefito написа:продавача има право да избере купувача...въпреки че е нечестно...стоката е лично негова и може да я даде/продаде и на Майкъл Джексън ако иска...

Добре де това не е циганския пазар трябва да си има правила,според мене щом се пуска нещо за продан във форума,първия който иска да го купи той го взима!!!!Къде са правилата в тоя случай???? За мен това е поредното недоразбирателство и трябва да се променят нещата?!?!?

ти май нещо не си в час...ако искаш ще поставим постови, охрана, касиерка, камери....и ще следим коя стока къде отива...може да земем щанд в някой мол даже....

Потребителски аватар
flash

Мнениеот flash » Пет 07 сеп 2007 20:39

chefito написа:
flash написа:

ти май нещо не си в час...ако искаш ще поставим постови, охрана, касиерка, камери....и ще следим коя стока къде отива...може да земем щанд в някой мол даже....

НЕ не искам да поставим "постови, охрана, касиерка, камери...." искам само да има справедливост, а именно щом пускаш(използваш услугите на форума) нещо за продавене в този форум да спазваш някакви правила и те да са в полза на членовете на форума,нали все пак е той е за тях!!!!

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 07 сеп 2007 20:41

Аре стига бе,човека си е много прав!!!
Щом му е обещано и са се разбрали вече какви са тея курвенски номера след това :evil:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 07 сеп 2007 20:46

няма морал в раздела факт, но какво може да се направи :? такъв е живота

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Пет 07 сеп 2007 20:49

и аз съм на мнение че колегата е прав виждаш нещо харесваш казваш купувам казана дума хвърлен камък!!!!!!аз докато си търсех халоген доста се продаваха пиша купувам давай да се разберем отговор никакъв темата си е на мястото и смисъл от нея никакъв :twisted: :twisted: :twisted: единствен GOLF GTI ми помогна с две думи се рабрахме и проблеми никакви :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 07 сеп 2007 20:56

НЯКОЙ В ГОРНИТЕ МНЕНИЯ ДА Е КАЗАЛ ЧЕ КОЛЕГАТА Е КРИВ?

Не може се пикае срещу вятъра...това се учи в детската градина...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 07 сеп 2007 20:58

titi28 написа:и аз съм на мнение че колегата е прав виждаш нещо харесваш казваш купувам казана дума хвърлен камък!!!!!!аз докато си търсех халоген доста се продаваха пиша купувам давай да се разберем отговор никакъв темата си е на мястото и смисъл от нея никакъв :twisted: :twisted: :twisted: единствен GOLF GTI ми помогна с две думи се рабрахме и проблеми никакви :bowdown :bowdown :bowdown

и ако колегата каже копувам, това давали сигурност на продавача? а в темата не виждам продавача да е обещал на когото и да било.прецакване е ако си дал капаро...щото само на думи, заеби тая работа :idea: и два човек на крак с кинтите и това е сделката, пък ти си заплювай и запазвай колкото щеш...морал неморал - пазарна икономика :lol:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пет 07 сеп 2007 21:07

Има разлика в това да си обещал на някой нещо и да не му го дадеш и в това да си първи в обявата и да не го получиш. Това че си първи в обявата нищо не означава,важна е думата на продавача

Щом съм обещал няма познати, няма близки или си държиш на думата и си истински мъж или си някоя п**** с к**венските й номера. Това е!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”