Ето тука http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=58073&highlight=се вижда че с колегата двамата се съглаяваме да купим джантите и те естествено са продадени на друг , дори не пише и на кой?!?!?!?[/url]Преди ми се случи същото за широкия нож , тогава бях заявил че ще го купя 5 мин след появявянето на обявата,но пак беше продаден на друг!!!!!
Определено това не е чесно , незнам опеределено дали според правилата на форума е!!!!Но след като си го предложил стока да се продава на определена цена и някой ти я предлага нямаш право да му отказваш!!!!!!!
Мисля че съм прав,и трябва да се взмат някой решения за да се промени тази несправедливост!!!!
За втори път съм прецакан в отдела продавам!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
chefito написа:продавача има право да избере купувача...въпреки че е нечестно...стоката е лично негова и може да я даде/продаде и на Майкъл Джексън ако иска...
Добре де това не е циганския пазар трябва да си има правила,според мене щом се пуска нещо за продан във форума,първия който иска да го купи той го взима!!!!Къде са правилата в тоя случай???? За мен това е поредното недоразбирателство и трябва да се променят нещата?!?!?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
flash написа:chefito написа:продавача има право да избере купувача...въпреки че е нечестно...стоката е лично негова и може да я даде/продаде и на Майкъл Джексън ако иска...
Добре де това не е циганския пазар трябва да си има правила,според мене щом се пуска нещо за продан във форума,първия който иска да го купи той го взима!!!!Къде са правилата в тоя случай???? За мен това е поредното недоразбирателство и трябва да се променят нещата?!?!?
ти май нещо не си в час...ако искаш ще поставим постови, охрана, касиерка, камери....и ще следим коя стока къде отива...може да земем щанд в някой мол даже....
- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
chefito написа:flash написа:chefito написа:продавача има право да избере купувача...въпреки че е нечестно...стоката е лично негова и може да я даде/продаде и на Майкъл Джексън ако иска...
ти май нещо не си в час...ако искаш ще поставим постови, охрана, касиерка, камери....и ще следим коя стока къде отива...може да земем щанд в някой мол даже....
НЕ не искам да поставим "постови, охрана, касиерка, камери...." искам само да има справедливост, а именно щом пускаш(използваш услугите на форума) нещо за продавене в този форум да спазваш някакви правила и те да са в полза на членовете на форума,нали все пак е той е за тях!!!!
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
и аз съм на мнение че колегата е прав виждаш нещо харесваш казваш купувам казана дума хвърлен камък!!!!!!аз докато си търсех халоген доста се продаваха пиша купувам давай да се разберем отговор никакъв темата си е на мястото и смисъл от нея никакъв
единствен GOLF GTI ми помогна с две думи се рабрахме и проблеми никакви

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
titi28 написа:и аз съм на мнение че колегата е прав виждаш нещо харесваш казваш купувам казана дума хвърлен камък!!!!!!аз докато си търсех халоген доста се продаваха пиша купувам давай да се разберем отговор никакъв темата си е на мястото и смисъл от нея никакъв![]()
![]()
единствен GOLF GTI ми помогна с две думи се рабрахме и проблеми никакви
![]()
![]()
и ако колегата каже копувам, това давали сигурност на продавача? а в темата не виждам продавача да е обещал на когото и да било.прецакване е ако си дал капаро...щото само на думи, заеби тая работа

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Има разлика в това да си обещал на някой нещо и да не му го дадеш и в това да си първи в обявата и да не го получиш. Това че си първи в обявата нищо не означава,важна е думата на продавача
Щом съм обещал няма познати, няма близки или си държиш на думата и си истински мъж или си някоя п**** с к**венските й номера. Това е!
Щом съм обещал няма познати, няма близки или си държиш на думата и си истински мъж или си някоя п**** с к**венските й номера. Това е!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”