Става въпрос за филмите които се качват масово в тракерите.При нас в Перник,в местния тракер болшинството от филмите които се качват са ужаси.Но знам че тук не сме изолиран случай и че във всички възможни тракери се качват безнадзорно такъв род филми.Тревогата ми е породена от факта че както на всеки е известно болшинството от интернет потребителите са младежи(даже по-специално-невръстни деца).Сега си свалих филма Грешен завой 2,който филм изобилства(както всеки подобен филм) с кръв и бруталности.И се замислих как ли се отразяват такива филми(Убийствен пъзел и нему подобните), на едно 10-12 годишно дете.Зачудих се защо никой не взима отношение по този въпрос,та нали става въпрос за идното поколение.Ясно е как се отрзяват тези филми на децата(почват да психясват-едва ли не това да отрежеш нечия ръка или глав е като да кажеш-Здрасти

Знам че с това мое недоволство няма да успея да променя нищо,но реших да кажа какво ми тежи на душата.Ако модовете решат че тази тема е безидейна да я изтрят.