ЗНАЧИ това което виждате беше 1.8 карборатор 0 серия производство на 3-та скорост дигаше 170 км / ч малко хора са ми вярвали преди да ги повозя и разберат какво беше , двг-то и скоростната кутия са перфектни оабче ми трябва КУПЕ имали смисъл да правя нещо с тези неща , снощи видях че се продава едно купе за 300 лв мн ми хареса самоче ДНЕС го няма
малко ПОМОЩ , ако може
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- parazita
- Автомобил:
- Двигател:
малко ПОМОЩ , ако може
Здравейте , бих ви казал колеги обаче съм малко по - малък , та по въпроса значи януари месец минавам през ограда с 20 см трегер , ябълка наредени некви МНОГО тухли едно дръче
и после по таван режа още едно дръвче
таааа ... вижте сами
..
ЗНАЧИ това което виждате беше 1.8 карборатор 0 серия производство на 3-та скорост дигаше 170 км / ч малко хора са ми вярвали преди да ги повозя и разберат какво беше , двг-то и скоростната кутия са перфектни оабче ми трябва КУПЕ имали смисъл да правя нещо с тези неща , снощи видях че се продава едно купе за 300 лв мн ми хареса самоче ДНЕС го няма
посъветвайте ме нещо ....
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
На скраб колата а двигателя и кутията за 500лв във форума и това е.За мен тази кола е един лош спомен за теб и по добре я махай и се радвай че си добре.Двигателя не съм чувал за 0серия и си е най обикновен 90кс и това че дигал 170км на 3та е още по зле и кутията по трудно дори ще се продаде понеже никой не иска дълга кутия.Да се прави няма смисъл за мен понеже ремонта ми бие на над 1500лв а после ако за 2000 я продадеш ще си добре.Искаш мнение това е моето,може колеги да мислят по друг начин нека и те да кажат.Успех
п.п Темата май не е за този раздел 
- parazita
- Автомобил:
- Двигател:
ами значи аз съм взел вече 100 лвл от нея за скрап имам двг и скоростна кутия които ми харесват как вървят самоче ....... искам да си ги сложа в купе щото баща ми заради мене си купи голф и даже и вода не му сипва защото имал др. двг (МОЯ) таа ако си зема купе оборудвано до 500 лвл сичко ще ми излезе кум 1000 лвл с преригистрацията и така ще имам кола .... коята я знам за какво става 
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Зависи каква е ако е не е с хидравлика 50лв ако успееш да и вземеш вдигай банкетparazita написа:така и правя до момента около 300 лв сум зел , един въпрос колко струва рейка 2-ра ръка , мое лично мнеие не бих си купил понеже рециклирана за голф 2 струва 180 лв , обаче ме питаха и казах 100 лв и тия казаха че не щат а тя е доста запазена ..
- parazita
- Автомобил:
- Двигател:
ами
... глупава грешка от моя страна при 90 км/час никои не вярваше че има оцелели 5 4овека бяхме вътре и се таркаляхме Много и от време на време лампата ф купето като светне гледаш сичко как се смалява и се една си в преса .. отврат ама на следващата седмица бях забравил кво е станало , обаче сега повечко внимавам и като ми излезе куче на завой не бягам а натискам педала на газта

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Сори за това което ще напиша ама така като гледам и чета какво пишеш ти, мисля че ще е добре скоро да не се качваш на друго освен на колело! То затова после четем заглавия по вестниците от рода на "18 годишен прегази старци на пейка " ! 170 на която и да е скорост с такъв автомобил вече е предпоставка за трупове !
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”