Dodi_dog написа:И то мани ми 6оферите им са за тепане...сигурно поредните лапешори.
niksi написа:Dodi_dog написа:И то мани ми 6оферите им са за тепане...сигурно поредните лапешори.
Е мама му стара тва е като "Голфаджийте са селяни". Стига де аз утре съм шофьор на една абитурентка - за тепане ли съм???????????
Това че някой, подчертавам НЯКОЙ нямат никакво възпитание си е техен и на родителите им проблем. Оня ден в мойта кола имаше едно лапе дето тръгна да излиза през прозореца и си нямате на представа колко бързо си влезна вътре и си седя мирно и тихо докато стигнеме до училището. На тия дето бяха пред нас ми идеше да им скъсам главите щото наистина правеха простотии, но не бива от няколко боклука да се съди като цяло за всички.
Иначе Лазаре много съжалявам за колицата, важното е че ти си ОК.
niksi написа:Динякъде съм съгласен, ама и другите шофьори са баси гадовете. Оня ден бяхме на един бал и сме тръгнали 20-30 коли и 10 мин не можеме да пресечеме околовръстното. Един човек спря да ни изчака, а некви малоумници почнаха да го заобикалят и ни пресякаха колоната. После на Цариградското пак същата работа и така се получи че колоната ни се разкъса на 5-6 части.
Иначе наистина има такива дето не мислят какво правят.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта