ПАЗЕТЕ СЕ ОТ АБИТУРИЕНТСКИТЕ КОЛОНИ!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Lazar
Автомобил:
Двигател:

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ АБИТУРИЕНТСКИТЕ КОЛОНИ!!!!

Мнениеот Lazar » Сря 25 май 2005 17:30

К*п*ленца :x заради тях вече съм без кола :x

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 25 май 2005 17:32

:( :( :( Разкажи какво се случи

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Сря 25 май 2005 17:58

Спирах преди кръстовище,бях с по-малко от 40км/ч
засякоха ме и за да не ги ударя - рязко в дясно и айде в стълба .... :motz:

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Сря 25 май 2005 18:14

абс. лумпени и тва сека година, и аз неска се натъкнах на едни, пълни кретеноиди (и тва викат било бъдещето на България) Господ да ни е на помощ с такоа бъдеще, но да не се отплесвам - искрено сори за колата

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 25 май 2005 18:21

Динякъде съм съгласен, ама и другите шофьори са баси гадовете. Оня ден бяхме на един бал и сме тръгнали 20-30 коли и 10 мин не можеме да пресечеме околовръстното. Един човек спря да ни изчака, а некви малоумници почнаха да го заобикалят и ни пресякаха колоната. После на Цариградското пак същата работа и така се получи че колоната ни се разкъса на 5-6 части.
Иначе наистина има такива дето не мислят какво правят.

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Сря 25 май 2005 18:38

И не само че не спряха да видят к'во стана ами така се изрязаха с мръсна газ ,че щяха да прегазят едни пешеходци....а да естествено че минаха на червено....абе Smackbum :dummy: a boi de
Кат-аджиите като дойдоха още преди да им обясня к'во стана ме питат:
- Абитуриенти ли?А-а-а ясно! :horror:

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Сря 25 май 2005 21:10

Баси, защо си мислят 4е като са ябитюренти и са наиска4али на колите по прозорците като селяци с бутилка в ръка, могат да се ползват с всякакви привилегии по улиците. И то мани ми 6оферите им са за тепане...сигурно поредните лапешори.
П.С. Сори за колицата

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 25 май 2005 21:13

Абе шибана държава, мамка му. Тъпите куки седят и гледат само, какво им пречи да арестуват 2-3 автомобила да си изкарат 10 човека бала в ареста, да видите как ще се кротнат всички.
Какво като имат бал?! В щатите, ако има отворена бутилка алкохол в автомобил - директно в ареста отиваш. Ако има отворена бутилка алкохол на бублично място - парк; градинка; квартална седянка - директно в ареста ...
Така се работи, не като нашите оФчари тука ...

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 25 май 2005 22:45

Dodi_dog написа:И то мани ми 6оферите им са за тепане...сигурно поредните лапешори.

Е мама му стара тва е като "Голфаджийте са селяни". Стига де аз утре съм шофьор на една абитурентка - за тепане ли съм???????????
Това че някой, подчертавам НЯКОЙ нямат никакво възпитание си е техен и на родителите им проблем. Оня ден в мойта кола имаше едно лапе дето тръгна да излиза през прозореца и си нямате на представа колко бързо си влезна вътре и си седя мирно и тихо докато стигнеме до училището. На тия дето бяха пред нас ми идеше да им скъсам главите щото наистина правеха простотии, но не бива от няколко боклука да се съди като цяло за всички.

Иначе Лазаре много съжалявам за колицата, важното е че ти си ОК.

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Сря 25 май 2005 23:37

niksi написа:
Dodi_dog написа:И то мани ми 6оферите им са за тепане...сигурно поредните лапешори.

Е мама му стара тва е като "Голфаджийте са селяни". Стига де аз утре съм шофьор на една абитурентка - за тепане ли съм???????????
Това че някой, подчертавам НЯКОЙ нямат никакво възпитание си е техен и на родителите им проблем. Оня ден в мойта кола имаше едно лапе дето тръгна да излиза през прозореца и си нямате на представа колко бързо си влезна вътре и си седя мирно и тихо докато стигнеме до училището. На тия дето бяха пред нас ми идеше да им скъсам главите щото наистина правеха простотии, но не бива от няколко боклука да се съди като цяло за всички.

Иначе Лазаре много съжалявам за колицата, важното е че ти си ОК.

Именно за това говоря, 4е 6оферите са виновни, 6тото то4но те са длъжни да въдворяват ред в автомобила си. Ако вси4ките бяха като тебе няма6е да има инциденти както всяка година, но за сажаление такива като тебе са изклю4ение в такива празни4ни (баладжийски) дни, завършва6ти понякога с инциденти.
Пазете 4овека до себе си за да опазите и себе си, 6тото вси4ко се преписва на 6офера, а не на 4овека овиснал се на прозореца
Е, това ми е мнението.
Честито на вси4ки баладжии и им пожелавам да се напоркат здравата ама да мислят трезво Drunk

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 25 май 2005 23:55

Мда мисля че уточнихме нещата. Абитурентите да се напоркват аз не пия.

ОФФ: Като ти гледам аватара
Изображение
май имаме нещо общо - само дето мойто жУвотно се е нахранило вече, а твойто още дъфче. :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Чет 26 май 2005 4:48

Мани и тя като мен с право 4ерво та постоянно дъф4е ама не ка4ва. Хапва...балира....и си4ко на вънка mhihi
Нищо 4е не пиеш ама бири4ката заслужава уважение. Аи наздраве на вси4ки VW маняци Beer

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 26 май 2005 9:33

niksi написа:Динякъде съм съгласен, ама и другите шофьори са баси гадовете. Оня ден бяхме на един бал и сме тръгнали 20-30 коли и 10 мин не можеме да пресечеме околовръстното. Един човек спря да ни изчака, а некви малоумници почнаха да го заобикалят и ни пресякаха колоната. После на Цариградското пак същата работа и така се получи че колоната ни се разкъса на 5-6 части.
Иначе наистина има такива дето не мислят какво правят.

Баси вие да бяхте поискали полицейска кола да ви води............те това си е цял митинг бере ..........да бяхте и попротестирали за нещо .......се има за кво...... та барем файда да има от циганията ви..........

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 26 май 2005 9:40

заглавието е много правилно - "пазете се от абитуриентските колони", мене във вторник на ботевградско един щеше да ме удари, понеже от там завиват на дясно, ама единия дето ме изпреварваше от дясно добре, ама другия като ме изпреварва отляво, и се опитва да хване и десния завой, ако не бях набил здрави спирачки, щеше да си ме отнесе, а два дене преди това в локалното на Плиска, понеже се набили там сума ти коли на абитуриенти и съответно колоната се беше заформила, един бакшиш, за да направи място на един абитуриент дето връщаше назад и той, храс на задна и хоп в мене, добре, че бях спрял много близо до него, та не можа да се засили и да ми нанесе някакви поражения, само с едно "айде карай" се размина

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Чет 26 май 2005 9:49

Съжалявам, че е трябвало да изживееш това...........но не са само абитуриентите да ти кажа.........за 2 дни каране, сутрин и вечер до работата, ето ти следния списък :
1. Някакъв пич, с дълга коса и Голф 2 с надпис ГТИ отзаде се беше засветкал......аз се престроявам в дясна лента, обаче видях че тоя няма да може да спре, и така той ме изпреварва от дясно, аз съм някъде с 50, а той с 120-140..........и гледам как някакъв човек с астра от пред си кара спокойно в дясна лента........тоя не можа да спре и се фраснаха доста яко, а аз можеше да съм на местото на тоя с астрата.
2. 3-ма човека докато аз изчаквам на светофар минават на червено, на единия му направих знак с пръст - Не, че не трябва така да прави.........оня ме напцува.........
3. Поне на два пъти докато правя десен завой, ме задминават от лява лента и завиват на дясно............така ме и удари един кютук преди време.
4. Лапетии(поне 5-6) познавам на по 16-18 год , карат коли по 100 коня и повече, карат като бясни, все едно само те са на пътя.......
5. Днес някаква марширутка ме напцува, защото не му дадох предимство, а тоя ми го взе и щеше да ме ковне отстрани(а аз бях с такова).......
6. Нямам думи да опиша.............и затова ако някой западняк ме попита за България, нищо няма да му кажа, а само ще му дам някаква кола да я покара ден два из София. :cry:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”